1 Year Anniversary Gifts

Dus, heb je al samen voor een jaar nu. Het lijkt ongelooflijk, niet? Hoe dagen werden weken, weken werden maanden en en nu is het al een heel jaar. Dat is het mooie van het zijn in de liefde, ben je zo in beslag genomen door van elkaars gezelschap dat je niet eens in de gaten hoe de tijd vliegt. Nu het is een jaar en uw trouwdag komt, zou je natuurlijk wilt om dingen te doen voor je partner waarmee ze weten hoeveel je liefde en zorg voor hen. Geven elkaar een aantal speciale geschenken is een van de manieren om je partner te laten zien hoeveel ze voor je betekenen. Hieronder zijn een aantal unieke 1-jarig geschenken ideeën.

Voor haar

Papier Bloemen met een verborgen verrassing!
Als je wilt gaan door de traditie, maar het papier is het materiaal dat wordt geassocieerd met de eerste verjaardag. U kunt een mooi boeket van papieren bloemen jezelf en legt dit aan je vrouw. Nu, laat me je een ding vertellen over vrouwen, zouden ze nooit genoegen nemen met gewoon papieren bloemen. Dus, om haar te verrassen, verbergen een mooi sieraad in het boeket. U kunt een prachtige paar oorbellen of een ketting, afhankelijk van uw budget. Houd de sieraden stuk in een kleine doos en wikkel het af met een zachte, zijdeachtige rode doek. Uw vrouw zal zeker waardeer de moeite die u hebt gemaakt voor haar!

Een dag in een spa
Niets behaagt een vrouw meer dan het krijgen van zichzelf verzorgd en gemasseerd in een kuuroord. En als je haar te vergezellen in zijn, zal het zijn als kers op de taart. Dus een goed idee zou zijn om cadeau haar een spa voucher waar ze kan laten verwennen en ontspannen. De besteding van de dag samen, waarbij massages naast elkaar, geeft je genoeg tijd om te praten en obligatie-tussen, niet toe te voegen hoe verfrissend het zal zijn.

Romantic Date!
Alle vrouwen zijn sukkels voor papperig spul. Dus, plan een romantische datum voor uw vrouw, waarin je al die plaatsen waar je iets deed samen voor de eerste keer met vrienden opnieuw te bezoeken. De plaats waar je elkaar zag voor de eerste keer. De plaats waar je sprak voor de eerste keer. De plaats waar je aten samen de eerste en de plaats waar je voelde voor de eerste keer dat u verliefd worden. Geloof me, zal uw vrouw worden verplaatst en raakte buiten woorden met dit romantische gebaar van jou.

Cadeaus voor hem

Soccer Game Tickets!
Wilt u uw man gelukkig? Ga voor dit cadeau voor je vriendje. Ik weet dat je het gevoel dat je als eerste verjaardag, jullie twee moet doen iets romantisch. Maar mensen zullen mannen en niets maakt ze gelukkiger dan juichen voor het team die ze ondersteunen. Dus, als je man gewoon houdt van een sport, kaartjes kopen voor het zelfde voor hem. Geniet van het kijken naar de wedstrijd met hem, op te vrolijken met hem, eten popcorn, delen drankjes, kortom alles te doen wat hij graag doet. Geloof me je man zal van je houden, zelfs meer als je hem zijn!

Laatste Gadgets!
Koop hem een ​​gadget met de nieuwste technologie. In plaats van het kopen van dit geschenk voor hem zelf, neem hem mee op je verjaardag naar een elektronica winkel en verras hem door hem te vragen op te pakken wat hij wil – mobiele telefoon, iPod, MP3-speler, enz. Als u van plan rijkelijk op de uitgaven, geschenk je man een slanke laptop. Hij zal gevloerd!

Romantisch Diner!
Kook een speciaal diner voor je man door het opnemen van al zijn favoriete gerechten. Bak een taart voor hem zelf en maak een prachtig hart op. Versier je hele plaats met schattige, romantische dingen zoals rode harten en rode rozen. Draag een zachte, roze, zijdeachtig jurkje zelf, waardoor je er alle vrouwelijke en goed genoeg om te knuffelen. Wanneer je man terugkomt in de avond, de deur open voor hem en geef hem een ​​knuffel fluisteren, ik miste de jarige in zijn oor. En je man zal zijn in de wolken!

Als het aankomt op het kiezen van jubileum geschenken, neem uw eigen zoete tijd voordat ze zich richten op een bepaalde. Bekijk waar uw partner interesses liggen, wat zal hem of haar gelukkig en dan dienovereenkomstig selecteer een geschenk. Veel geluk,

Verjaardag Cadeaus voor vrienden
Romantische Cadeaus voor hem
Christmas Gift Manden
Goede Cadeaus voor Boyfriend
Wedding Anniversary Gifts
One Year Anniversary Cadeaus voor Boyfriend
Christmas Gift ideeën uit te wisselen
Gepersonaliseerde Romantische Cadeaus voor hem
Best Birthday Cadeaus voor je man
Romantische Ideeën van de Gift
Top 10 Valentijnsdag cadeaus

Leave a Reply