18th Birthday Memorabilia

Wanneer u een dierbare mijlpaal verjaardag viert, dan zou u graag geschenk hen iets dat ze kunnen houden als aandenken. Het is niet noodzakelijk dat de memorabilia iets duurder, maar het moet iets zijn dat hun interesse gewekt. 18e verjaardag is iets dat de meeste tieners naar uit te kijken met veel verwachting. Samen met een rockende verjaardag, waarom niet geef ze een herinnering die hen zal herinneren aan deze prachtige dag? Een verjaardag memorabilia is iets anders dan een verjaardagscadeau. Het moet een aantal sentimentele waarde en moet speciaal zijn. Als u problemen ondervindt bij het bedenken van passende en unieke 18e verjaardag memorabilia we zijn hier om u te helpen. We zullen niet alleen geven u een aantal geweldige ideeën over souvenirs die zijn de moeite waard om voor een 18e verjaardag, maar zal u ook wat inspiratie op de verjaardag memorabilia die je kunt ambacht. Omdat kunt gezicht … er is niets meer waard dan een handgemaakte cadeau.

Verzamelobjecten en memorabilia als 18de Giften van de Verjaardag

Foto Hanger
Een foto hanger is een geweldige 18e verjaardag memorabilia voor een meisje. Je kan een tot uw jonge dochter of nichtje toen ze 18 jaar wordt. Een zwart-wit foto van de jarige meisje toen ze een baby was is een geweldige foto voor de hanger. Om dit soort foto hanger te maken, alles wat je nodig hebt zijn miniatuur zelfklevende frames, metalen hangers en sterke lijm. Scan een geschikte foto in de computer en de bestandsgrootte reduceren. Print de foto uit en snijd het aan de metalen hanger passen. Lijm het aan een zelfklevende frame en plak het frame over de metalen hanger. Bevestig een zilveren ketting met de hanger en voila! Je hebt een mooie foto hanger memorabilia klaar is.

Geheugen Shadow Box
Een ander groot 18e verjaardag cadeau idee is een geheugen schaduw doos. Het kan worden gevormd uit een houten doos en gebruikt om een ​​aantal van de beste jeugdherinneringen weergegeven. Van de verjaardag jongens favoriete sport parafernalia om ansichtkaarten van vakantie, kunt u een item met een belangrijke betekenis bezit. Neem de tijd om een ​​schaduw box monteren als een goed weergegeven schaduw box heeft de macht om de persoon van lang vervlogen tijden herinneren. U kunt een herinnering schaduw doos met behulp van een oude houten doos, een sieraden doos of zelfs een stevige hoedendoos. Verfraai het door het schilderen van het interieur van de schaduw doos of door gebruik te maken van kleurrijke stroken stof en behang.

Travel Collages
Herinnert u zich het nemen van uw kind om zijn eerste out-of-town vakantie? Ik wed dat je kind te onthouden. De meeste kinderen hebben een dierbare herinnering aan hun eerste reis buiten de stad. Zou het niet leuk zijn om die herinneringen te heroveren en een memorabilia voor uw tieners 18e verjaardag presenteren. Eerste jacht door al je rommel en vind alle dingen die verband houden met de reis die je hebt verzameld. Als je goed kijkt zijn er zeker van om dingen zoals oude kaarten, vliegtickets, snoeppapiertjes, foto’s en ansichtkaarten vinden. Als je eenmaal hebt verzameld alles, scan ze op uw computer en schik ze in een aangename collage. Vergroot de collage, print het uit en uiteindelijk inlijsten. Noteer een paar opmerkingen en de datum van de reis.

Foto Mosaic
Grote muur sized fotomozaïek hij een van de beste en meest dramatische 18e verjaardag memorabilia. Een fotomozaïek is gemaakt met een groot aantal individuele foto’s om een ​​kunstwerk te creëren. U kunt gebruik maken van foto’s van uw tieners dierbaarste herinneringen in een enkele foto mozaïek. Stel je voor wat kan cool zijn dan dat …Er zijn een aantal websites die u zal helpen bij het maken van een foto mozaïek. Het is een geweldige verjaardag memorabilia dat een persoon voor altijd zal koesteren.

Een memorabilia is een aandenken dus probeer te personaliseren voor uw tiener. Zelfs als tieners kunnen ontslaan zoals memorabilia zoals cheesy, ze zijn eigenlijk heel blij om het te ontvangen.

Gepersonaliseerde geschenken voor tienermeisjes
Sentimental Giften van de Verjaardag voor een Best Friend
20e Verjaardag van het Huwelijk Cadeau
Goede Giften van de Verjaardag
Pensioen Giften
Giften van Kerstmis voor mannen
Top 10 Christmas Gifts
Tuinieren Cadeaus voor mannen
Verjaardag Cadeaus voor Girlfriend
Zelfgemaakte Geschenk Ideeën voor 50ste verjaardag
18th Birthday Presents

Leave a Reply