40ste Verjaardag Giften

Op de leeftijd van 20, maken we ons zorgen over wat anderen van ons denken. Op 40, wij niet schelen wat ze van ons denken. Op 60, ontdekken we dat ze niet zijn te denken van ons allen. ~ Ann Landers

Dit is de staat van iedere man en vrouw die draait 40. Maar zelfs een 40-jarige verdient een verjaardagsfeest. Hij / zij moet meer in deze volwassen leeftijd met dezelfde hoeveelheid van geluk en enthousiasme als hij / zij zich voelden toen ze draaien 20. Een verjaardag is een reden om te vieren en een veertigste verjaardag moet worden gevierd met veel pracht en praal. Als de verjaardag jongen of meisje is verdrietig over de leeftijd, dan kun je ze lachen maken door hen een handvol van geschenken. Zorg ervoor dat u hen de gaven die niet ze oud te voelen, dus de beste optie is om cadeau hen iets grappig en nuttig tegelijk. Hier zijn een paar 40e verjaardag gag cadeau-ideeën. Deze gag geschenken voor 40e verjaardag zal verlichten hun dag en maken hun verjaardag een speciale.

40ste Giften voor Vrouwen

Exploderende Pen
Deze gewone pen kan een van de beste opties van de gag geschenken voor een 40e verjaardag. Houd in gedachten dat de dame die je geeft dit geschenk niet een zwak hart hebben en ook niet over een slecht humeur. De pen ontploft het moment dat iemand trekt het deksel. Dit kan heel leuk zijn, als je kunt de vrouw gelaatsuitdrukking voorstellen nadat ze trekt het deksel en in plaats van een gewone schrijfpen, krijgt ze een explosie.

Rubber Chocolates
Deze chocolade nooit smelten in je mond. Ze zijn gemaakt van rubber en ze smaken precies als gewone chocolade. U kunt geschenk dit om de verjaardag meisje die houdt van chocolade en heeft een zoete tand.

Jack in the Box
Doe dit aan iemand die heeft een sterk hart. Het ziet eruit als een gewone plastic doos, maar bij het openen, het is een lachende joker hoofd of de schedel, die uit knalt met enge geluiden. Het is een hilarisch gezicht om de uitdrukking op het gezicht van de dame, zien wanneer ze opent een onschuldig lijkende geschenkdoos verwachtte iets mooi en alleen om uit te vinden een dansend skelet met glanzende ogen en gevaarlijke geluidseffecten.

Homemade Gag Cadeaus voor 40e verjaardag

Het bereiken van 40 is een mijlpaal op zich. Het feit dat ouderdom een ​​dreiging is reëel, maar als je gelukkig zijn en zorgen voor uw gezondheid, de dreiging is te ver weg in de toekomst. U kunt verrassen de verjaardag ster door hen een aantal zelfgemaakte gag geschenken voor 40e verjaardag.

Survival Jacket
Neem een ​​kartonnen doos en versier het met een gloeiende tissue papier naar buiten. Plaats een paar vellen aan de binnenkant, zodat uw cadeau-artikelen zijn gedekt. Zet een doos met pruimen sommige prothese crème en een paar leesbril. Plaats ook een notitieblok, een pen en een wenskaart die zegt Van nu af aan ga ik elk ding dat ik dat doe schrijf, dat ik het niet elke vergeet nu en dan.

Pas op ik ben 40
Als je goed bent met naaien en dat soort dingen, maak een deken die zegt: Pas op ik ben 40 op de rug. Als u niet bekend bent met het naaien dan vragen iemand die goed is in het om u te helpen. Dit kan een uitstekend voorbeeld van een hilarische geschenk zijn.

Picnic Basket
Er wordt vaak gezegd dat mensen van middelbare leeftijd zijn net kinderen. Ze krijgen opgewonden en boos tegelijkertijd. Dit geschenk mand is een eerbetoon aan dit geloof. Neem een ​​klein mandje en vul deze met lolly’s en fruit. Versieren met mooie linten. Voeg een tag die zegt, jong van hart, oud te voet.

Dit waren een aantal 40e verjaardag gag geschenken. Ik hoop dat je de ideeën over gag geschenken voor 40e verjaardag. Welke geschenk dat je kopen of maken, ervoor zorgen dat de verjaardag ster te genieten en is niet depressief.

Goedkope Gift Baskets
40e Verjaardag
Traditionele 50-jarig huwelijk Geschenken
20e Verjaardag van het Huwelijk Cadeau
1 Year Anniversary Gifts
Gift Basket Thema’s
Sympathy Gift Baskets
Gepersonaliseerde geschenken voor mannen
Relatiegeschenken voor Kerstmis
Last-minute Christmas Gifts
Personalized Gifts for Kids

Leave a Reply