50ste Giften van de Prop

Natuurlijk is een 50ste verjaardag is echt, echt speciaal en er zullen al die hartverwarmende geschenken en wensen hun weg. Maar, maar, maar, zou het niet echt leuk als je een beetje afgeweken van de norm en kwam met een aantal gag geschenken in plaats daarvan? Op voorwaarde uiteraard dat de verjaardag meisje of jongen een gevoel voor humor heeft. Aan de andere kant, hebben we niet echt mee in alles wat gemeen of kwetsend. Gewoon iets dat niet dezelfde oude, dezelfde oude in het departement van geschenken, en dringt er bij mensen om een ​​paar lach (de verjaardag jongen of meisje zo goed!). Dus wat zeg je ervan? Overtuigd van het idee om in het plezier met een aantal van de beste 50ste verjaardag gag geschenken?

Diverse Giften

Het beste deel over deze gag geschenken is dat ze oproepen gelach. En wie houdt er niet van lachen om een ​​deel van hun leven zijn? Gelukkig zijn op je verjaardag en verlaging van de stemming, is nu, dat moet iets betekenen.

Bug Ice Cube
U krijgt deze propgift weer te geven zonder te hoeven wachten op de jarige om het te openen. Het enige wat je doen is de plastic ijsblokjes (s) die een bug ingekapseld in en dan vallen de kubus in hun glas drinken. Aanbieden aan hen en wachten tot op de bodem van het glas. Walging en kreten zullen volgen. Dat is wanneer u aan te kondigen dat het hun verjaardag cadeau. Een heel erg leuk, zeg ik je.

Time Capsule
Dus we weten het begrip tijd capsules, correct? Waar belangrijke en prominente dingen van een bepaald tijdperk worden in een enkele doos om hun bestaan ​​te markeren? Maak een tijdcapsule voor de jarige. Wat is de prop in dit? Overdrijven hun leeftijd en in dingen als een kunststof wiel, twee stenen met een notitie ‘De stenen die gebruikt zijn om vuur te maken “, dinosaurus replica’s en dergelijke. Niets zoals deze aan het lachen te krijgen door.

Koekjes in een pan
Krijg een willekeurige goedkope koekjes en schik ze op een bezem pan, wikkel het hele gave en in een decoratieve lint voor een dramatisch effect. Als de jarige het geschenk te openen, je omdraaien en zeggen dat je bakken ze koekjes wanneer het vaartuig omgevallen, maar je pakte het goed uit en kreeg het voor hen toch. Eerste schok en dan lachsalvo’s, dat is wat deze propgift belooft te lenen aan.

Spelen op de Fear
Het bedenken van een goed idee voor een gag gift is zeer eenvoudig als je gewoon een eenvoudige factor in het achterhoofd – spelen op hun angsten! Ze zijn bang voor kikkers, slangen, hagedissen? Gift wrap een uitgebreide geschenk dat die absoluut echt op zoek plastic wezens heeft. Of als ze bang van horror films, iemand jurk in een eng masker en de bel, vraagt ​​de jarige om de deur te openen voor de schrik van hun leven. Dan schaapachtig presenteren het masker aan hen als hun welverdiende verjaardagscadeau.

Dit zijn enkele van de meest innovatieve en creatieve verjaardag gag geschenken die je kunt kijken. De taak van het bedenken van een gag cadeau voor dat iemand niet helemaal moeilijk, nu zal het? Dan een ontploffing en doe rustig aan de arme ziel, goed?

Gepersonaliseerde geschenken voor mannen
Verjaardag Fotoboek Ideeën
Valentines Dozen
Candy Bouquet Ideas
Verjaardag Presents
Gift Basket Ideeën
Unieke Romantische Cadeaus voor mannen
Zelfgemaakte Geschenk Ideeën voor 50ste verjaardag
50-jarig huwelijk Geschenken
Gift Baskets voor kinderen
Pensionering Ideeën van de Gift

Leave a Reply