Creative Romantische Ideeën van de Gift

Er is geen gebrek aan gelegenheden om te vieren en uit te wisselen geschenken zijn een jubileum, verjaardag of speciale vakantie. Zo nu en dan mensen die verliefd zijn, wisselen geschenken om hun liefde te uiten voor elkaar. Echter, soms je gewoon niet dezelfde oude cliche cadeaus zoals rode rozen of snoep harten willen – je wilt iets meer, iets speciaals. Er zijn situaties, die vragen om speciale en veel meer creatieve ideeën die echt raken het hart.

Romantische Ideeën van de Gift voor een Partner

Creatief zijn is niet zo moeilijk, met name als je weet dat die je geeft deze aan is geen gewone persoon in je leven. Laten we eens een kijkje nemen op een aantal echt creatieve romantische cadeau-ideeën, dat ik weet zeker dat je zult merken dat je met behulp van.

The Love Kaart

Teken een miniatuur kaart van de stad waar u en uw partner de meerderheid van de dagen door te brengen in de loop van je verkering. Denk nu eens aan al de plaatsen die je bezocht terwijl je verkering hadden, of degenen die speciale herinneringen te houden. De koffie huis waar je uren samen, het park waar je had je eerste kus, je partner favoriete restaurant, de plek waar je had je eerste gevecht, de plek waar je had je eerste date en ga zo maar door. Nu markeer alle deze plaatsen op de miniatuur kaart. Gebruik leuke kleuren, tekeningen en stickers om de kaart interessanter.

Gebruik vervaagde papier (u kunt de uiteinden van een vel papier te verbranden voordat licht kleuren met een koffie-infuus water) en markeer de lengte-en breedtegraden met een bruine marker of een bruine kleur-potlood om de kaart geven een versleten look. Voor de finishing touch, burn-out de randen van de kaart zodat het lijkt me een heel oude en gescheurde kaart. Verkrijg de kaart gelamineerd in een dunne plastic folie, wat het makkelijker maakt voor je partner om het te bewaren. Rol nu de kaart en bind het met een eenvoudige bruine string en zet het in een oude glazen fles, kurk de fles en deze aan uw geliefde.

The Invisible Love Letter

Nou iedereen schrijft liefdesbrieven als in de liefde. Maar hoe zit het een liefdesbrief geschreven in onzichtbare inkt? Nee, ik niet heb het over Harry Potter dom, zijn er manieren om onzichtbare inkt in het echte leven ook te creëren. Zie de verwarring op het gezicht van je partner als ze zien dat een blanco papier gepresenteerd aan hen, en zie ze lachen als de woorden verschijnen uit het niets naar uw liefdevolle boodschap te onthullen. Alles wat je nodig hebt is een gewoon onvervalste, vers geperst limoensap, een puntige takje en een stuk blanco niet-gelinieerd papier. Ja, citroensap is de onzichtbare inkt hebben we het over. Gewoon dip de takje in citroensap en schrijf uw liefdesbrief op het blanco vel papier en laat de letters te drogen.

Eenmaal gedroogd, rol de brief en bind het met een satijnen kant en plaats deze in een houten sier doos. Nu pak nog een kleine doos en bewaar een lichtere in. Wees creatief en kies een lichtere, die een papperig lovey-dovey print op het als harten, rozen of teddyberen heeft. Nu wikkel de aansteker en plaats het in een kleine doos, samen met een klein briefje dat zegt, zie geen woorden op het papier honing? Hou het papier boven de vlam op een veilige afstand om mijn bericht te lezen voor u. Nou als je partner, houdt de brief over de vlam van de woorden op de pagina, omdat het citroensap reageerde Delen van het papier nemen een diepere kleur dan de normale papier.

The Perfect Gift

Nou ik zag deze op de tv-serie genaamd The OC (als je hebt gehoord van het), en hoewel het misschien heel sentimenteel klinken in een soort van een ‘tiener-romantiek’ van een weg, het is echt een van de leukste romantische cadeau-ideeën . Hier is wat je moet doen – denk aan de meest populaire romantische stelletjes vanaf die in de geschiedenis, de fictieve degenen, de beroemdheid die of zelfs degenen die in je eigen familie. Maak een tijdlijn collage door het te plakken foto’s van alle paren in en rond het grensgebied van het papier en laat er een opvallende ruimte in het centrum van de collage. Steek je foto in het midden om een ​​mooie collage die je emoties overbrengt maken. Om het gemakkelijker maken om te bewaren, krijgen gelamineerd en voor altijd koesteren uw dierbare herinneringen.

Romantische Memorabilia

Herinneringen altijd verrijken de band van saamhorigheid. Hoe wilt u uw partner op een verzameling van al uw romantische herinneringen ineen prachtige plakboek hebben? Klinkt interessant, niet? Nou laat me je vertellen dat dit idee zou kunnen zijn gemakkelijker en interessanter voor u als u zijn het verzamelen van je verkering herinneringen met geperste rozen, snoeppapiertjes, of enige andere herinneringen en foto’s die gerelateerd zijn aan oude herinneringen. Zelfs als u niet over deze, dan kunt u altijd rekenen op foto’s en ga terug naar je favoriete plekken om te memorabilia items te krijgen.

De kaartjes voor de film vanaf de eerste dag, de papieren zakdoekje met haar lippenstift merken, de suiker zakje van uw favoriete koffiehuis, het schilderij maakte ze toen je in de tweede klas, de foto’s van jou eerste vakantie – neem een ​​grote plakboek en houd alle de dingen die uw mooie herinneringen symboliseren. Schrijf de data en interessante details over uw herinneringen in verband met die dingen ook. U kunt ook interessante liefde citaten en romantische film dialogen van uw favoriete films.

Get Well Cadeaus voor mannen
Giften van de Verjaardag voor jonge mannen
Unieke Gift Basket Ideeën
Gepersonaliseerde Cadeaus voor hem
18th Birthday Memorabilia
Aangepaste Gift Baskets
Creatieve Giften van de Verjaardag
Gepersonaliseerde Romantische Cadeaus voor hem
Gepersonaliseerde Giften van de Baby
Movie Gift Basket Ideeën
Gepersonaliseerde geschenken voor mannen

Leave a Reply