Custom Embroidery Designs

Kom de feestdagen, en iedereen is een dilemma wat te geschenk aan mensen die ze houden in de buurt van hun hart. Het geschenk moet speciale, zodat iedereen die het ziet moet de eigenaar te vragen waar hij of zij kreeg het van, en ook de gave dient te beschikken over een persoonlijk tintje. De laatste tijd is een dergelijke gepersonaliseerde cadeau-item begonnen passen het wetsvoorstel perfect, en dat is kleding met aangepaste borduurmotieven.

Deze zorgen voor een zeer goede gepersonaliseerde geschenken, omdat ze zowel creatief als intiem. Borduren heeft altijd bestaan ​​in de wereld, en ieder van ons hebben gedragen een soort van borduurwerk of van de andere. Maar het is slechts de laatste tijd met borduursel is zo’n impact maken. Het is de digitale fenomeen dat te maken de kunst van het borduren een veel perfecte kunst, en ook een ruimte voor veelzijdige kunstwerken op te nemen in het rijk van de kunst. Vandaag de dag kan elke vorm van motief worden geborduurd, en omgezet in een fashion statement.

Borduren heeft haar aanwezigheid gevoeld bijna overal. U vindt jongeren het dragen van sjaals, bandana’s en beanie caps met geborduurde motieven, terwijl vrouwen overal pronken portemonnees en handtassen met geborduurde ontwerpen. Sommige bedrijven zijn gegaan zo ver als met inbegrip van hun geborduurde logo’s op de T-shirts die ze aan hun werknemers.

Dat is de reden waarom de geborduurde kleding zou een geweldig cadeau om dit jaar te geven zijn. Borduren is een zeer bijzondere kunst, en niet veel mensen zijn er goed in. Maar, zult u in staat om een ​​aantal goede borduurwerk ambachtslieden online die bestelling op te nemen maken gepersonaliseerde geschenken voor mensen op uw geschenk lijst te vinden. Hier is hoe je over het.

Het selecteren van de Ontwerp
U bent vrij om het even welk ontwerp u wilt selecteren, maar je moet de vooruitziende blik om te beslissen al dan niet het ontwerp zal er goed uitzien op het oppervlak zal worden geborduurd hebben. Het is ook niet goed om te ontwerpen die te veel detaillering en kleuren hebben te selecteren, omdat threadwork kan niet dezelfde soort van rechtvaardigheid die drukwerk kan.

Het selecteren van de tekst Lettertype
Geen borduurmotief wordt beschouwd als compleet zonder een boodschap bevestigd met het. Je moet kiezen welke boodschap u wilt bewaren. Of u kunt gewoon krijgen de naam van de persoon geborduurd. Elke eigen borduursel dienst heeft zijn eigen voorraad van lettertypen waaruit u kunt kiezen. Of, als u een bepaald lettertype in het achterhoofd, kunt u ook selecteren.

Het kiezen van kleuren
Kleuren worden gekozen uit een catalogus van draadkleuren. Als u al wat kleur in gedachten heeft, dan moet je de juiste draad kleuren uit een catalogus kiezen. Als u het verzenden van de kleuren door middel van een computer kunstwerk, dan is de borduurt zullen kiezen voor de dichtstbijzijnde draad kleuren afstemmen met de Pantone kleur van het kunstwerk.

Het omzetten van de ontwerp toe aan een vorm geschikt voor borduren
Met het ontwerp en de gepersonaliseerde SMS-bericht klaar is, bent u verplicht om de hele kunstwerk te sturen naar de aangepaste borduurwerk mensen. Dit kunstwerk kunnen per een e-mail in een jpeg-formaat. De borduursters converteert het kunstwerk in een vorm die compatibel is met de draad weeft de borduurmachine gaat gebruiken. Dit proces staat bekend als het digitaliseren. Na het digitaliseren, wordt de draad weeft dat het ontwerp kan brengen naar een formaat dat compatibel is met borduurwerk verkregen. In dit stadium kan de borduursters suggereren enkele wijzigingen om het ontwerp mogelijk en haalbaar.

Het maken van de Design
Wanneer alle selectie-en goedkeuringsproces is voltooid, wordt de borduursters settelen om daadwerkelijk de aanleg van de geborduurde ontwerpen op de kleding. Machines bestuurd door computers doen het eigenlijke borduren proces. Dat maakt het borduren veel perfect, maar niet zo formuleren als met de hand. Eens de borduren is aangelegd, is het laatste omdat het moeilijk is te verwijderen zonder afbreuk te borduren het kledingstuk. Dat is de reden waarom het goedkeuringsproces duurt veel langer dan de eigenlijke borduurwerk proces.

Dus, dit jaar kunt u van plan om cadeau op maat t-shirts of andere stuk van de kleding voor iedereen op uw lijst. Zorg ervoor dat u deze geschenken te personaliseren om te benadrukken de mensen hoeveel ze voor je betekenen.

50-jarig huwelijk Cadeaus voor Grootouders
Gepersonaliseerde Giften van de Baby
Kerstcadeautjes voor Boyfriend
1 Year Anniversary Gifts
Gepersonaliseerde geschenken voor tienermeisjes
Beste romantische geschenken voor mannen
Giften van Kerstmis voor mannen
Gepersonaliseerde geschenken voor Leraren
Relatiegeschenken voor Kerstmis
25th Anniversary Gifts
Verjaardag Fotoboek Ideeën

Leave a Reply