Eerste verjaardag Ideeën van de Gift voor Hem

Dus, het is al een jaar samenzijn en je wist niet eens dat de tijd die voorbijgaat door! Dat is het mooie van het zijn in het gezelschap van de degene die je liefde. U geniet van elkaar zo veel dat je niet eens weet wanneer weken worden maanden en maanden uitgegroeid tot een jaar. Hoewel de meeste van de tijd, wordt verwacht dat mannen zouden ophef over hun vrouwen bij zulke gelegenheden door gifting hen iets unieks of het nemen van hen naar een aantal leuke plek voor eten en plezier, maar toch, als je wilt om je man laten zien hoeveel je liefhebben en waarderen hem, kun je hetzelfde doen voor hem. U kunt hem een ​​interessante verjaardag cadeau of u kunt hem laten zien een goede tijd door het nemen van hem op vakantie! Hier is een lijst van geschenken die je kunt hem verrassen met.

1ste huwelijksverjaardag Ideeën van de Gift

Een Weekend Far Away!
Plan een weekend voor slechts de twee van u om een ​​aantal pittoreske plek, ver weg van het lawaai en de chaos van de stad. Of, als er een plek waar je twee ging voor een vakantie samen voor de eerste keer, dan is een van de romantische geschenken kan zijn om een ​​bezoek aan de dezelfde plaats te regelen en beleef uw herinneringen. Of als u twee zijn de avontuurlijke soort, kun je zelfs proberen dingen zoals parachutespringen of paragliden samen op uw verjaardag.

Romantisch Diner
Zoals wordt gezegd dat de weg naar het hart van een man gaat door zijn maag, dus waarom niet koken voor hem zijn favoriete gerechten op je eerste verjaardag? Samen met het eten, houden een fles wijn en een paar hartvormige chocolade. Versier de tafel voor slechts de twee van u, compleet met kaarslicht en bloemen. Het is inderdaad een van de meest romantische eerste verjaardag cadeau-ideeën voor je man.

Gepersonaliseerde Coupons
Anniversary is alles over quality time doorbrengen met elkaar. Coupons voor een spa of een Ayurvedische massage salon, waar u zowel kunt ontspannen en te rusten, is een van de goede opties als een geschenk aan uw echtgenoot.

Gepersonaliseerde Kader van de Foto
Als u van plan bent om een ​​persoonlijk geschenk geven aan uw man, dan gift hem een ​​foto frame waarop je beide namen zijn ingebed. Zet je beste foto in het frame, das een rood lint strik er omheen en geef dit cadeau aan hem.

Plakboek Gemaakt door U
Als u op zoek bent naar een aantal creatieve eerste verjaardag cadeau-ideeën voor hem, dan een plakboek gemaakt door u, met zowel van uw foto’s zal gewoon perfect. U kunt plakken een aantal foto’s van je eerste vakantie samen, een diner u wellicht samen zijn gegaan naar en genoten, of foto’s van hoe je je verjaardagen doorgebracht na je bruiloft. Op elke pagina kunt u schrijven een aantal romantische citaten of een innige boodschappen, als je goed bent met woorden. Uw man zal zeker waarderen de moeite die u voor hem gemaakt.

Geld
Als je een beetje in de war wat te cadeau te doen man en de verjaardag is slechts een paar dagen weg, dan kunt u waarschijnlijk geven hem geld. Zoals met geld uw echtgenoot kan kopen wat hij graag zou hebben of genieten inch Dit kan worden gehouden als de laatste optie om cadeau.

A Piece of Art
Als de speciale persoon in je leven waardeert kunst, dan kunt u overwegen een schilderij over de liefde en het leven als de eerste huwelijksverjaardag cadeau voor hem. Of als hij houdt van lezen, kunt u gift hem zijn favoriete auteur boeken. Ik ben er zeker van beide deze gaven zal direct een glimlach op zijn gezicht.

Een Brief
Uitdrukken van uw liefde door middel van een brief is de beste manier om je gevoelens te uiten in de richting van uw echtgenoot. Geen enkele andere ding kan worden vergeleken met een liefdesbrief. Het heeft je ware gevoelens in woorden, die ik ben er zeker van geschreven zal je man betoverd.

Elektronische Gadgets
Een andere verjaardag geschenk kan een elektronische gadget, zoals een iPod, LCD TV, laptop, enz. worden Bijna alle mannen willen de nieuwste gadgets te bezitten, zodat u kunt kiezen een voor hem door te zoeken op internet of vraag een van je mannelijke vrienden om hulp .

Een muziek-cd
Er is niets romantischer dan het luisteren naar een aantal echt goede liefdesliedjes samen op uw eerste verjaardag. Dus, kunt u een cd branden met een aantal goede romantische nummers en geef dit cadeau aan hem.

Papier Geschenken
Als u van plan bent om alle traditionele gaan, maak dan een cadeau voor hem op de eerste verjaardag met papier (Eerste verjaardag cadeaus worden geassocieerd met papier traditioneel). Er zijn een aantal manieren waarop u kunt cadeaus maken met papier.

Boeket van Paper Flowers
U kunt een boeket van rozen met rood papier of andere bloemen en cadeau hem. Bloemen zijn altijd de beste manier om iemand speciaal voelen.

Cute Love Notes
Een ander cadeau idee is om de schattige liefde notities, leg ze in een decoratieve doos en voor te leggen aan hem op uw verjaardag.

Kaarten
In plaats van het kopen van een kaart, kunt u een thuis door het versieren van het prachtig en het schrijven van een aantal goede liefde citaten. Het beste deel over de kaarten zijn, kunnen ze worden opgeslagen voor een lange tijd en wanneer keek in de toekomst, zal terug te brengen de oude herinneringen.

Wikkel jezelf!
Laatste maar niet de minste, is dit een van de meest ongewone ideeën om uw echtgenoot te verrassen. Je kunt voor jezelf houden op een prachtig versierde kartonnen en laat uw echtgenoot uitgepakt. Dit zou een grote verrassing voor je man te zijn als hij zou tenminste verwachten u in een kartonnen!

De meeste mannen meestal doen alsof geschenken en dergelijke kleine romantische gebaren niet belangrijk zijn. Maar geloof me, als je gooit een verrassing naar hem, hij zal je liefde nog meer voor uw inspanning en de gedachte erachter.

One Year Anniversary Gift Ideas
Unieke Gift Basket Ideeën
Gag Cadeaus voor 60ste verjaardag
Cookie Bouquet Ideas
Romantisch Verjaardag Ideeën
Unieke Romantische Cadeaus voor mannen
Romantische Ideeën voor Valentijnsdag
Goede Verjaardag Presents voor Vriendjes
Tweede verjaardag Ideeën van de Gift
One Year Anniversary Cadeaus voor Boyfriend
Verjaardag Presents voor Vriendjes

Leave a Reply