Foto Cadeau-Ideeën

Een bijzonder moment, gelegenheid of een prestatie doet denken aan feesten, wensen en geschenken. Giften zijn het beste deel van een feest, het maakt niet uit hoe groot of klein de reden achter het is. Nou ja, te kiezen voor een uniek geschenk elke keer kan een heel moeilijke taak zijn. Bovendien, als je wilt een persoonlijk geschenk geven dan in dezelfde behoeften zijn echt uniek en attent. Dus, hoe over een aantal fotocadeaus? Er zijn een aantal prachtige geschenken die je kunt kiezen voor. Ga door de unieke ideeën onderstaande and greet uw buurt en dierbaar zijn op de meest bijzondere manier.

Photo Collage

Als u op zoek bent naar zelfgemaakte geschenken, aan een speciaal tintje te geven aan het stuk, dan is een collage kunst gedaan met behulp van foto’s is iets dat je altijd voor te bereiden. Voor het maken van deze gave, u een verzameling van foto’s van de persoon voor wie u de voorbereiding van de gift nodig heeft, zijn / haar familieleden, vrienden en een paar van zulke foto’s in verband met hem / haar. Nu afhankelijk van het aantal foto’s dat u hebt, neem een ​​rechthoekig of vierkant stuk zwart of kastanjebruin canvas. Snijd enkel de cijfers in deze foto’s, afgezien van de achtergronden. Als u een groot aantal foto’s, gewoon gebruik maken van face-outs gesneden uit de foto’s. Neem ambachtelijke lijm en plak deze cut-outs op het doek. Denk aan de best pic kunnen worden vergroot en gelijmd in het midden om de focus en de rest van de snaps vormen kan worden gelijmd rondom. Klaar Kijk je hebt een geweldige foto collage klaar. Lijst in om een ​​fatsoenlijke look te geven, inpakken en klaar om de ontvanger te verrassen te krijgen!

Foto Film

Je moet familiefoto’s, een-en groep foto’s van elk lid van uw gezin. Zodra u deze collectie, scan de foto’s als ze in gedrukte vorm en maak je klaar om een ​​foto te film te maken. Hier krijg je een lege DVD voor dit doel. Nou, zorg ervoor dat je weet dat elk die naam in het geval van degenen die van de oudere generaties, kunt u hulp van een van uw familielid. Nu maken we een film van uw nog steeds foto’s, muziek toevoegen, bijschriften en titels, zullen enkele citaten tussen een goede aanvulling. Mooi wikkel het en geef dit cadeau. Direct laden van de dvd en start de film na de vieringen worden overgemaakt aan de verbaasde gezichten te zien.

Foto Skins

Er zijn een aantal websites die foto skins die kunnen worden toegepast op een laptop, mobiele telefoon, iPod, PDA of MP3-speler. Skins voegen een stijlelement naar de persoonlijke elektronica en bescherming van het oppervlak. Deze skins zijn gemakkelijk te worden toegepast of verwijderd en kan besteld worden op uw apparaat terecht te passen.

Foto Dairy

Dit is een van de romantische, gepersonaliseerde idee voor die ene speciale persoon in je leven. Verzamel de foto’s, de herinneringen aan tijden die u samen doorbrachten. Schik ze verstandig date. Neem nu een boek met blanco pagina’s glanzend of neem een ​​zuivel en beginnen plakken elk van deze foto’s op een nieuwe pagina. Plaats een ieder op een creatieve manier, dwars of in de verschillende hoeken, aan de onderkant of bovenkant van de pagina. Vul nu rest van de plaats van het schrijven van de datum of het bijzondere aan het moment waarop deze foto is geklikt. U kunt ook schrijven wat leuke liefde citaten of gedichten en de persoon gaat echt speciaal. Bind een mooie rode satijnen kant om het te en mooi wikkel het.

Andere Gifts

Afgezien van de hierboven genoemde cadeau-ideeën, kunt u ook kiezen voor een aantal eenvoudige en goedkope cadeau-ideeën. Een van deze is om een ​​foto afgedrukt op een T-shirt, mokken, of key-ketens. Een gepersonaliseerde foto kalender is ook een gemeenschappelijke idee waar je 12 verschillende foto’s hebben voor elke maand van de kalender. Er zijn een aantal websites die deze dienst waar u ook de mogelijkheid in grootte en ontwerpen van kalenders. U kunt ook gaan voor canvas afdrukken van foto’s. Natuurlijk is de digitale fotolijst kan niet worden vergeten.

Deze foto giften zijn zeker aardig gevonden te worden door de ontvanger. Kies de een, die je voelt is het beste cadeau, wikkel het en presenteren die met een mooie glimlach. De ontvanger zal zeker graag zo’n geweldige persoonlijk geschenk.

25th Wedding Anniversary Gifts
Valentines Dozen
Creative Romantische Ideeën van de Gift
Verjaardag Ideeën van de Gift voor Stellen
Valentijnsdag Ideeën van de Gift voor Hem
5 Year Anniversary Gift Ideas
Politie Pensionering Ideeën van de Gift
50-jarig huwelijk Cadeaus voor Husband
Romantische Giften: Knutselen voor Boyfriend
Goedkope Kerstpakketten
Birthday Present Ideeën voor Hem

Leave a Reply