Get Well Gift Ideas

We hebben nooit echt beseffen hoeveel we betekenen voor mensen, totdat er iets gebeurt met ons. Als kind wilde ik altijd al het land in het ziekenhuis, gewoon zo dat ik veel bezoekers, die zou brengen me veel geschenken en bloemen! Als ik het middelpunt van de belangstelling, en iedereen zou piekeren en gedoe over mij. Maar als het echt gebeurd is, kon ik niet verdragen de angst van bedlegerigheid zo lang! Het enige wat me opgevrolijkt door misselijkmakende hoofdpijn, en een niet bestaande eetlust, was de mooie geschenken die ik kreeg van mijn familie en vrienden. Dat is wanneer ik me realiseerde, dat het verzenden van iemand beterschap geschenken soms recht uit het hart. soms een gebaar van beleefd beleefdheid, soms een dwang, en soms, het enige wat je kunt doen! Als je iemand kent die is ziek, of heeft gehad een ongeluk, kijk dan op deze ideeën, en maak hun dag beter, door ze iets.

Ideeën voor Get Well Gifts

Zoals eerder vermeld, liggend in bed, ziek en zwak kan echt frustrerend zijn. Je kunt niet bewegen, je bent te zwak om alles wat je wilt doen, je jezelf niet kunt spannen, kun je niet praten voor meer dan tien tot vijftien minuten zonder naar adem te happen (of was dat alleen ik?). Maar als je al die geschenken op het nachtkastje opgestapeld zien, moet je onwillekeurig zich beter voelt. Als u wilt dat een aantal ideeën om iemand op te vrolijken, dan gewoon verder te lezen! U zult hen!

Ideeën voor mannen
Men kan chagrijnig patiënten. Ze zijn genetisch gemanipuleerd om iets minder dan de gemiddelde patiënt patiënt. Dus, als het gaat om goed geschenken voor hen, moet je denken aan iets echt, echt, echt, onderhoudend (bij gebrek aan een beter woord). Laten we eens een aantal ideeën zien voor dezelfde hieronder,:
Tijdschriften dat hij graag lezen.
Een goed boek, dat hij altijd al wilde om te lezen, maar nooit de tijd gehad om.
Zijn favoriete kun je uit eten (als hij is toegestaan, door de arts, om het te eten).
Stripboeken.
Harde kern actie film-DVD’s.
Een puzzel boek om de tijd te verdrijven in bed.
Een enorme kaart met Get Well berichten geschreven over het, van alle familieleden en vrienden.
Een jongen nacht in, met al zijn vrienden over, voor het diner (als ziekte niet overdraagbare is).
Een scheren en verzorging kit.
Gezonde koekjes te eten terwijl hij herstelt.

Een of meer van deze kunnen worden geplaatst in een geschenk mand, en gegeven. Sommigen van hen zijn echt goedkoop, dus je hoeft ook niet te maken over dat!

Ideeën voor Vrouwen
Vrouwen hunkeren naar drama, zoals je misschien al geraden uit de eerste paar zinnen van dit artikel. En als patiënten, we krijgen alle aandacht die we willen, dus we maken van de gelegenheid om te wentelen in het, soms echt schaamteloos ook! Toch hebben we weten hoeveel pijn en lijden we gaan door. En net dat iemand ons beterschap cadeaus, maakt ons voel me veel beter! Dus, voor elke vrouw die je kent die is herstellende, hier zijn een aantal prachtige kant-en-klare, en een aantal zelfgemaakte cadeau-ideeën! Maak uw keuze!

Beterschap kaarten.
Favoriete bloemen van het meisje.
Een aromatherapie bad set met essentiële oliën.
Een zelfgemaakte cadeau als een taart, of een andere dessert.
Een knuffel die ze kan slapen.
Body moisturizers om de huid zacht en glad, zelfs in ziekte.
Een pak van zachte smiley stress ballen.
Gezonde soepen en andere klaar om snacks te eten.
UNO-kaarten om te spelen met mensen die een bezoek.
Movie DVDs van all time favoriete chick flicks.
Boeken over doorzettingsvermogen en tips over hoe om snel te herstellen.

Dus, kunt u nu beginnen met uw zoektocht naar de perfecte beterschap geschenken, met behulp van de tips in dit artikel. Hier is wensen van de persoon, een spoedig herstel!

One Year Anniversary Cadeaus voor Girlfriend
40e Verjaardag
25th Wedding Anniversary Gift Ideas
Verjaardag Ideeën van de Gift voor Hem
Giften van Kerstmis voor mannen
50e verjaardag Geschenken
40ste Verjaardag Giften
Get Well Gift Baskets
Hoe kan ik Gift Baskets maken
Lijst van Giften van de Verjaardag op Jaar
50-jarig huwelijk Cadeaus voor Echtgenote

Leave a Reply