Goede 18th Birthday Presents

Er is niets heel graag vieren een achttiende verjaardag, toch? In vele delen van de wereld, 18e verjaardag betekent dat je volwassenheid te vieren, pronken uw rijbewijs, en geniet van de macht om te stemmen. Nu, natuurlijk, men niet wil om uit te zetten zoals sommige van die mensen die niet eens wat ze deden herinneren aan hun achttiende verjaardag, is het niet? En u, wilt geschenk dat iemand een ervaring die met hen blijft lang na hun achttiende verjaardag is voorbij. Dus, hier gaan de ideeën op een aantal enorm goede 18e verjaardag presenteert dat u uw geliefde te overweldigen met. Rekening houden met.

For Girls
Er is geen schaarste, laat me je vertellen. Een tiener meisje, die binnenkort gaat beginnen aan haar twintiger jaren zou graag cosmetica en mode-accessoires. Er is niets beter om cadeau haar op de grote dag. Om te beginnen, kunt u voorleggen aan haar een fatsoenlijke fruitige geur. Als dat is nog niet alles, kunt u versterk je toestel met een cosmetische item, zoals een set van lip kleuren, nagel verf, of zelfs blozen-ons. Als je een man, kan je net zo goed hulp zoeken bij een meisje, mate! Anders dan dat, als het feestvarken is te veel van uurwerken, wat beter is dan gifting haar een mooi horloge? Ken haar wens, te begrijpen wat voor soort accessoires ze graag aan te trekken, en dan geld te besteden aan het juiste cadeau.

Geloof me op een ding, we meisjes zijn niet al te materialistisch in onze expressie en genegenheid (niet dat we niet willen dat materialistisch helemaal niet). Echter, het is volledig in orde als je te veel geld niet uit aan het meisje op haar verjaardag. Meisjes waarde emoties en gedachten, en dus, als ze een goede vriend, te dicht bij je, niets beter dan gifting haar een persoonlijke muziek-cd met al haar favoriete nummers geladen in het. Geef de CD een mooie naam, wikkel het in een rood lint en een cadeaushop of het aan haar. Ze zal genieten van uw gebaar en inspanningen. Wat meer is, kan een korte trip naar een strand ze houdt of een road trip ze heeft altijd genoten blijken te zijn een van de beste cadeaus voor meisjes. Als een 18e verjaardagscadeau, zou je pick-up een van de volgende:
Een laptoptas
Lichaam wast en Lotions
Make-up Kit
Gesneden Sieraden
Monster Hoodies
Een leuke Li’l zwarte jurk
dvd’s
Oortelefoon
Modebladen
Zitzakken

Tip: Als cadeau haar teddyberen en andere knuffels alleen als u zeker weet dat ze is een girly meisje. De meeste meisjes liever praktische geschenken als hun verjaardag cadeaus – iets wat ze kan brengen in het gebruik over en weer.

Voor Guys
Uiteindelijk niet gifting een body wash of een fruitige geur lotion met een man, voor god sake! Ik bedoel, dat betekent niet dat jongens meestal niet zulke geschenken voorkeur, maar om altijd op de veiliger kant, waarom niet gift van de verjaardag man een videogame? Als hij te duur is voor u, gift hem een ​​video game console (Xbox 360 of PS3). Nog beter een optie zijn een skateboard of een koel veiligheid motorhelm. Je kon met accessoires in overeenstemming met de wil van de jarige en een cadeaushop of hem dienovereenkomstig. Daarnaast is er een gepersonaliseerd T-shirt met leuke dingen geschreven op is het altijd een goed idee om hem te vermaken. A Rock band Tee, of een honkbal of voetbal Jersey zal hem heel erg blij. Anders dan dat, je kon gift hem een ​​iPod of andere MP3-speler als een verjaardagscadeau. Jongens zijn veel meer geïnteresseerd in technische zaken in vergelijking met meisjes, en dus, kan je altijd gaan voor een gadget als een geschenk aan een man.

Heeft hij veel voor mode-accessoires? Je kon altijd pick-up een paar tinten en wrap ’em up als een verjaardagscadeau. Zo niet staart, een polsbandje of een leren riem is altijd een goede idee. Onlangs kwam ik een handdoek, die amuseerde me, als geen ander. Het werd verdeeld in twee helften – een met ‘Butt’ op geschreven, en de andere helft was ‘Face’ op geschreven. Als u zulke een handdoek, verspil geen enkel moment. Koop het toen en daar, en geef dit cadeau aan uw snode vriend! Een ander cool cadeau idee voor je man vriend zou een pen drive die er niet uitziet als een zijn. Ik had een pen drive dat is precies een vorm van een pizza slice, en het ziet er erg cool en creatief. Je zou gift hem hetzelfde. Voor wat meer ideeën, hier gaat de lijst:
Een Leather Wallet
Hoofdtelefoon
DVD-speler voor auto’s
Hip vest
Baseball Cards
Apple iPad (een beetje in de richting van de high-end, hoor!)
Designer Converse sneakers
Digitale sporthorloge
Zwemmen Goggles
Waterdichte digitale camera

Tip: Er is een onverklaarbare haat mannen hebben tegenover zelfhulp boeken. Doe NIET gift hem een ​​boek dat geeft hem een ​​idee van het veranderen van zichzelf als persoon. Simpel gezegd, het gaat ze af.

Het is verbazingwekkend om te zien hoe meisjes meestal gedreven door de ‘Awww’ factor, en jongens hebben een ding voor alles wat een ‘herrie’ creëert. Nu dat is wat uw geschenk moet spreken. Een 18e verjaardag misschien niet richten op de leeftijd, maar het moet zeker niet te kinderachtig, en niet te volwassen. De truc is om ze te laten voelen dat ze een volwassene, maar hebben nog een paar jaar om officieel gedragen als een. Lees tussen de regels door te lezen tussen de regels door.

Goede 20e Verjaardag Cadeaus
Gag Cadeaus voor 60ste verjaardag
18th Birthday Presents
Verjaardag Ideeën van de Gift voor Stellen
Unieke 50-jarig huwelijk Cadeaus
Romantic Christmas Gift Ideas
Unieke Romantische Cadeaus voor mannen
Great Anniversary Cadeaus voor mannen
Christmas Gift Ideeën voor Boyfriend
Giften van de Verjaardag voor Ouders
Verjaardagscadeau Ideeën voor papa

Leave a Reply