Hoe kan ik Cadeaus Selecteer voor Uw Boyfriend

Het vieren van speciale gelegenheden zoals verjaardagen en jubilea met je vriendje zijn belangrijk omdat ze je helpen je gevoelens te uiten voor hem. Is echter mogelijk dat wanneer je relatie is in zijn kinderschoenen stadia en je gewoon om naar je nieuwe vriendje kennen, denken aan de perfecte romantische geschenk lijken een moeilijke taak. U bent net om hem te leren kennen en je niet echt een duidelijk idee over de dingen die hij leuk vindt of niet leuk vinden. Hoe dan beslis je wat zou het perfecte cadeau voor hem zijn? Hier zijn enkele tips en suggesties.

Het selecteren van een cadeau voor je nieuwe vriendje

Dus, is de relatie gewoon bloeiende en romantiek hangt in de lucht. Het is nog maar een paar dagen of maanden, omdat je al uit te gaan, en een speciale gelegenheid te vieren komt er aan. Je hebt helemaal geen idee over wat om hem voor de genoemde gelegenheid. Geen paniek! Uitzoeken zijn smaak en interesses kan gemakkelijker worden gemaakt met deze eenvoudige tips:
Conversatie Cues
Probeer en al uw gesprekken te roepen tot datum. Denk aan alle dingen die hij over praat gepassioneerd of praat over vaak. Is hij een grote fan van de Knicks? Heeft hij je verteld over de Guns N Roses lied dat hij is gek op? Is hij een fitness freak of komt hij regelmatig uit te werken? Gewoon proberen en herinneren al uw gesprekken en u zult zeker vinden in ieder geval een ding dat hij genoemd. Gewoon werken aan dat idee om te denken van het juiste cadeau. Ook, denk aan al de dingen die hij specifiek vermeld dat hij haat of niet geïnteresseerd is in – dit zal u helpen oversteken van een paar opties uit de lijst. Kleine dingen die je vriendje noemt in een gesprek kan u helpen om een ​​ruw idee over de dingen die hij gepassioneerd over. Als hij houdt van muziek, je kon gift hem cd’s of kaartjes kopen voor een live concert, als hij is gek op sport, misschien kaartjes voor de specifieke spel of zelfs sport memorabilia zou de weg te gaan worden.

Zorgvuldige Opmerkingen
U kunt vertellen veel over de persoon die door het observeren van zijn dressing zin. Let op zijn dressing zin en een idee krijgen over de stijl van kleren die hij draagt ​​meestal, de kleuren die hij verkiest, de accessoires of gadgets en gadgets die hij gebruikt. U kunt altijd kiezen uit kleding die in lijn zijn met de stijl die hij meestal de voorkeur en selecteer kleuren die hij lijkt te willen. Zoals voor de gadgets, kon je accessoires vinden voor de bestaande gadgets, bijvoorbeeld als hij een iPod, kan je hem iPod-speakers of iTunes cadeaubonnen die zou een geweldige aanvulling voor zijn iPod zijn! Dus het nemen van aanwijzingen van zijn algemene dressing zin met nauwkeurige observatie, kunt u mogelijk om te komen met het perfecte cadeau ideeën voor hem.

Vermijd cliches en Be Creative
Het laatste wat je wilt je nieuwe vriendje te geven is een geschenk dat je denkt dat alle jongens zullen willen. Een veel voorkomende fout dat sommigen van ons hebben de neiging om te maken is om te veronderstellen dat er een reeks van dingen die elke man zou willen bestaat! Niet alle jongens in de wereld denken dat het leven alleen maar over sport, playboy en bier! Get real – probeer en trek indicatie over de belangen van uw man is en komen met doordachte cadeau-ideeën voor hem! Ga er niet vanuit dat gewoon omdat hij een man, je vriendje zal een bepaald ding wil! Niet ooit rekenen op cliches – probeer en denk aan creatieve gaven in plaats van de oude, muffe cadeau-ideeën. U kunt samen te stellen interessante geschenkmanden met een verzameling van gastronomische geschenken, films of muziek-cd’s, sport goodies of andere interessante geschenken waarvan u denkt dat hij misschien geïnteresseerd in

Neem Pointers van nuttige bronnen
Als u denkt dat u niet in staat bent om te denken van een goed cadeau idee, er is niets mis met het nemen van een beetje hulp. Help kan zowel van een vriend / familielid of een andere bronnen. Als hij u kennismaken met een van zijn vrienden of een familielid (dat kan een zeldzaam geval overweegt jullie net begonnen met elkaar te zien zijn) of als jullie toevallig een gemeenschappelijke vriend, die heeft je vriendje weten al een tijdje hebben – het kan een goed idee om te vragen om suggesties of pointers zijn. In het geval u wilt een stap verder te gaan – u kunt ook bladeren door zijn sociale netwerken profiel of lees zijn blogs om uit te vinden wat hij liefheeft, omdat mensen de neiging om eerlijk te drukken in hun ‘over mij’ secties.

Wees echt en oprecht
Als je niet kan achterhalen wat zijn belangen zijn – een ding dat je kunt doen is een geschenk dat hij, ongeacht wat zijn belangen zijn liefde. Vraagt ​​u zich af wat dit geschenk zou kunnen zijn? Misschien iets te maken met jou en hem. Bijvoorbeeld, een mooie foto-ingelijste foto van jullie beiden of zelfs een lange brief waarin wordt beschreven hoe mooi je leven is geweest sinds hij liep naar binnen Het hoeft niet iets heel chique en dure – wat nog belangrijker is, het moet echt en oprecht. Je moet gewoon eerlijk zijn en uw emoties over te brengen. In het geval dat u wilt dat uw gift om echt speciaal en onvergetelijk, dan kunt u altijd denken aan zelfgemaakte geschenken, die hij zal waarderen en waarde, ongeacht wat zijn belangen zijn.

Ik herinner me een vriend van mij vertelde me eens dat ze op zoek was naar de goedkoopste optie in een cadeauwinkel voor de verjaardag van haar vriendje omdat ze net begonnen met het zien deze kerel. Ik een of andere manier kon het niet eens met dit standpunt. Mensen denken dat het begin van een relatie, is het niet verstandig om te veel geld uitgeven aan een cadeau. Naar mijn mening moet de kosten van de gift nooit een probleem te zijn in elke fase van een relatie. Immers, het is een relatie die we hebben het hier over – niet een zakelijke deal. Het is belangrijk om te stoppen wegen het belang van relaties en toewijzen van geld dienovereenkomstig. Als het gaat om geschenken, geld is een secundaire kwestie, denk maar aan het perfecte cadeau, die zal brengen je emoties en laten zien dat extra inspanning die je in je vriendje iets dat je dacht dat hij zou willen krijgen! Een geschenk moet oprechte en oprecht, onafhankelijk van het geld dat u te besteden. Als het gaat om zaken van het hart – het is alleen de emoties die tellen.

2012 Valentijnsdag cadeaus
Gepersonaliseerde Giften van de Verjaardag voor Echtgenoot
Goede 20e Verjaardag Cadeaus
Giften van de Verjaardag voor Ouders
Romantische Ideeën voor Valentijnsdag
One Year Anniversary Cadeaus voor Boyfriend
Great Anniversary Cadeaus voor mannen
30ste huwelijksverjaardag Cadeaus
Valentijnsdag Cadeaus voor hem
Sympathy Gift Baskets
Wat is uw geschenk voor de baby deze kerst?

Leave a Reply