Homemade Giften van de Verjaardag

Verjaardag geschenken hoeven niet te groot zijn, noch dat ze duur hoeft te zijn. Giften zijn slechts een leuke manier om iemand te wensen en hen vertellen dat je nog deze prachtige dag. Cadeaus maken het de ontvanger blij, en die speciale degenen worden vaak gekoesterd. Nou, als je wilt zo’n mooie ontroerende geschenk om iemand te voelen dan echt speciaal moet je proberen het maken van enkele zelfgemaakte verjaardagscadeaus. De gedachte dat u de gift, maakt de ontvanger voelt gewoon goed. Dus, als je hebt besloten om zelfgemaakte geschenken te geven aan uw buurt en dierbaar zijn dan zijn hier enkele ideeën voor u. Deze zelfgemaakte verjaardag cadeau-ideeën zal zeker helpen je zelf een unieke stukken.

Cake of koekjes

In plaats van het kopen van een taart van een banketbakker waarom niet het zelf. U kunt kiezen uit een aantal recepten en maak een rekening houdend met de smaak van de verjaardag jongen / meisje. Deze zelfgemaakte taart is zeker een grote verrassing te zijn en hem / haar gelukkig te maken. Wat kan een beter geschenk dan een doos koekjes voor je vriendje zijn. Maak zijn favoriete koekjes, leg ze in een plastic voedsel opslag zak en zet deze tas in een nieuwe zak voor hem. Nou, wie anders weet wat hij zal houden om te eten en te dragen. Een sport zak is ook een goed idee om in te pakken deze zelfgemaakte cadeau voor mannen.

Heerlijk Diner

Als het strakke schema van de meeste familielid niet mogelijk voor een verjaardag of een diner in hun favoriete restaurant dan is hier een idee. U kunt proberen dit op uw kind of man’s verjaardag. Waarom niet koken heerlijke gerechten en hebben het diner in een restaurant stijl? Gewoon die elegant serviesgoed, koele tafelkleed, placemats, glazen wijn. Goed ingesteld de tafel om een ​​restaurant gevoel te krijgen. Doe de lichten uit, hebben decoratieve kaarsen op de tafel of op de kroonluchter boven de eettafel. Nou ja, niet nodig om te vermelden dat elk gerecht moet een fave van de verjaardag jongen / meisje. Zorg ervoor dat je kijkt naar de kleinste keuze. Houd het voedsel klaar met een goed gedekte tafel en maak je klaar om de verjaardag jongen / meisje met deze, een van de beste handgemaakte verjaardagscadeaus verrassen.

Picture Frame of Fotocollage

U kunt gemakkelijk een fotolijst welke is de beste handgemaakte cadeau idee. U kunt eenvoudige houten frame en schrijft een tekst om het mooier. Sommige ontwerpen met kleur die buizen kunnen ook verbeteren het. Als u een verzameling van foto’s van deze persoon dan wat is beter dan het maken van een foto collage. Deze giften moeten zodanig zijn dat zij zullen voor altijd worden gekoesterd door de ontvanger, dit is een perfect voorbeeld. Een van de creatieve gaven is het maken van een album van deze foto’s met een zoete boodschap geschreven onder elke foto.

Laptop Sleeve of T-shirt

Als u een artiest of liefde naaien, dan is dit iets voor jou! Maak indruk op je gadget freak broer of vriend op zijn verjaardag met een laptop sleeve. Het maken van laptop sleeve is een gemakkelijke taak als je weet dat de basis van het naaiwerk. Een mini laptop sleeve gemaakt van een goede stof met fatsoenlijke ontwerp kan het perfecte cadeau voor hem zijn. U kunt een gewone T-shirt in zijn / haar favoriete kleur en merk en schilderen. Ja, als je een geboren artiest of op zijn minst weten het eenvoudig schilderen kan dit een van de beste cadeaus. U kunt gewoon schrijven een interessante citaat op het T-shirt of teken een uniek patroon over het aan een met de hand gemaakte t-shirt klaar te hebben.

Beauty Artikelen

U kunt een paar van hen en verpakken in een decoratieve doos om een ​​mooi pakket klaar. Giet wat rozenblaadjes en in de doos. Een andere beste verjaardag cadeau idee voor vrouwen is om zelfgemaakte badzout voor je vriendin. Ze is zeker om dit geschenk te houden. Neem Epsom zout, 3 essentiële oliën, een decoratieve glazen pot, kom en vetvrij papier. Neem Epsom zout om zo te vullen van de glazen pot. Breng het in de kom. Voeg een paar druppels van elke essentiële olie in het zout en meng goed. Spreid nu het op het vetvrij papier en laat het drogen voor 1-2 uur. Giet in glazen pot. Sluit het deksel en maak een rood lint. Een grote, gepersonaliseerde gift is klaar voor de jarige.

De hiervoor genoemde cadeau-ideeën zijn de beste. U kunt een gift box van dergelijke kleine cadeautjes als je wilt om een ​​verjaardag cadeau mand te geven. Ontdek de smaak van de persoon en je zal zeker komen met een aantal cadeau-ideeën die je kunt maken thuis.

20th Anniversary Gift
Lijst van Giften van de Verjaardag op Jaar
Leuke cadeautjes voor je vriendje
Tweede verjaardag Ideeën van de Gift
2 Year Anniversary Gift
Papier Giften van de Verjaardag
Kerstcadeautjes voor Boyfriend
Valentines Dozen
Wat moet je nieuwe vriendje voor zijn verjaardag Get
Romantische Cadeaus voor hem
Personalized Gifts for Kids

Leave a Reply