Jubileum Thema’s op Jaar

Een huwelijksverjaardag viert jaar samen doorgebracht. Het is een vreugdevolle uiting van ervaringen die je hebt gedeeld en een dag dat de liefde die heeft versterkt uw obligatie herdenkt. Een dag zo bijzonder is een feest dat is al even bijzonder. Elk jubileumjaar wordt gekenmerkt door een geschenk. Bijvoorbeeld, eerste verjaardag geschenk is een papieren, tweede is katoen, de derde is leder, enzovoort. Deze giften en materialen te krijgen waardevolle en dure met elke passerende jaar, aan het feit dat een band tussen een paar wordt sterker en kostbaar als jaren voorbij hen door te symboliseren.

Verjaardag van het Huwelijk Thema’s

1st Anniversary
Traditioneel wordt de eerste verjaardag gekenmerkt door papier geschenken. Het symboliseert het begin van een reis van een paar in liefde, net zoals een schrijver zijn verhaal begint met de woorden die hij liefheeft. Daarnaast zijn anjers uitgewisseld op de eerste verjaardag, wat betekenen standvastigheid. Dus, als je met eerste verjaardag feestje, zorg ervoor dat al uw decoraties zijn die van papier. Papieren bloemen, wenskaarten en andere origami items zijn uitstekende manieren van decoreren. Voeg veel rode anjers om de decoraties aan uw eerste verjaardag thema te voltooien.

5de verjaardag
Hout is het thema in verband met vijfde verjaardag. De sterke en duurzame karakter van hout symboliseert de dezelfde eigenschappen van een huwelijk. Uiteraard kun je niet in een veel houtwerk te brengen maar een dag in uw huis. Aangezien hout bepaalt het thema van deze verjaardag, uit het hoofd voor een natuurpad. U kunt gaan kamperen of een voorbehoud maken en neem een ​​vrij weekend voor een vakantie in de heuvels. Weer Ontdek de bossen en verliefd, als je via de lommerrijke paden.

10th Anniversary
De traditionele geschenk voor dit jubileumjaar is aluminium. Flexibiliteit en maakbaarheid van dit metaal symboliseert de aanpassingen die u hebt gemaakt voor elkaar om samen te zijn. Zet deze in een thema door het verkrijgen van hem / haar aluminium geschenken, zoals een fotolijst, een sieraden doos, manchetknopen of zelfs gegraveerd ringen. Je kunt onmogelijk maken aluminium decoraties. Zo zou het geven van geschenken vrij veel over te brengen het thema van dit jaar.

25th Anniversary
Het 25-jarig bestaan ​​wordt gekenmerkt door zilver. Dit jaar is een mijlpaal voor de paar, die het levert aan dit jaar. Gebruik zilverkleurige decoratie voor deze verjaardag partij, zoals zilveren ballonnen, ook zilverwerk dienen de gasten en wikkel de geschenken in zilver papier. Gebruik de bloem van Iris, dat staat voor geloof hoop, wijsheid en moed om uw decoraties te voltooien. Onnodig te zeggen, moet het geschenk dat je zal geven aan uw echtgenoot worden gemaakt van zilver. Zilveren ringen, zilveren jubileum kaarsen, zilveren fotolijstjes met gegraveerde boodschappen en verzilverde champagne fluiten zijn enkele van de geschenken voor dit jubileumjaar.

50e verjaardag
“Wauw! Gefeliciteerd als je maakte het aan dit jaar. 50-jarig jubileum vieringen worden gekenmerkt door goud. Het plannen van een 50-jarig jubileum voor je grootouders is gedaan met overleg, omdat dit een moment maar weinig te zien. De decoraties moeten in tinten van glinsterend goud en violet bloem, die de diepte van een relatie te symboliseren. De ideale geschenken voor dit jubileum zijn gouden sieraden, gouden steentjes, huwelijksverjaardag album gemaakt van goud, die foto’s van hun eerste verjaardag tot nu toe houdt.

Afgezien van de hierboven mijlpaal thema’s, elk jaar heeft een specifiek thema aan. De volgende tabel toont het thema voor de eerste 25 jaar, en als je te maken langs die, het oriëntatiepunt verjaardag thema’s tot 75 jaar.

Jubileumjaar
Traditionele Theme

Katoen
2e

3e
> Leder

4e
Linnen

6e
Ijzer

7e
Wol of Koper

8e
Brons

9e
Aardewerk

11e
Staal

12e
Zijde

13e
Kant

14e
Ivoor

15e
Kristal

16e
Holloware

18e
Porselein

19e
Brons

20e
China

21e
Messing of nikkel

22e
Koper

23e
Verzilvering

24e
Opaal

30e
Parel

35e
Koraal of Jade

40e
Ruby

45e
Saffier

55e
Smaragd

60e
Yellow Diamond

65e
Blue Sapphire

75e
Diamond in Gold instellen

De eerste verjaardagen worden meestal gevierd door koppels. Echter, zoals jaren gaan voorbij en families groeien, jubilea groter worden. Als u het regelen voor je ouders of grootouders verjaardag, uitnodigingen sturen ruim van tevoren. Een uitnodiging moet nederig zijn en mogen op geen enkele wijze een dwang van een gift. Echter, als ze toevallig een te krijgen, accepteer het. De traditionele geschenken kan u een beperkte keuze om uit te kiezen. Denk aan ze te personaliseren en u zult verloren gaan bij opties het zal u tonen.

Anniversary Gift List
Goede Giften van de Verjaardag voor Vriendjes
Verjaardag Cadeaus voor Girlfriend
Wat moet je vriendin Get voor haar verjaardag
Unieke Cadeaus voor Boyfriend
Cadeaus voor Your Boyfriend
Gourmet Coffee Gifts
Tweede verjaardag Ideeën van de Gift
Movie Gift Basket Ideeën
Romantische Cadeaus voor hem
Get Well Cadeaus voor mannen

Leave a Reply