Lijst van Giften van de Verjaardag op Jaar

Wie kwam met het concept van de verjaardag van geschenken door het aantal jaren getrouwd was een genie. Genoeg van dat u uw hoofd krabben over en over wat te gave van het echtpaar, zeggen we. Wat met het feit dat het vreselijk verwarrend en alles. Laten we nip dat een recht in de kiem en aanwezig om u een lijst van de traditionele geschenken die elk getrouwd jaar vertegenwoordigt. Dan weer, waarom alleen voor anderen? Het echtpaar is het zeer waarschijnlijk om een ​​keuze te maken als het gaat om gifting elkaar willen. Nooit meer afvragen wat te gift hem, haar of hen, in plaats daarvan, gewoon verwijzen naar de lijst hieronder en ga je gang en geschenk dat perfecte cadeau. Eenvoudig en efficiënt als je het mij vraagt. Lezen, lezen … en maak notities.

PS-U kunt verwijzen naar de onderstaande tabel gegeven voor een uitgebreidere lijst van geschenken om uit te kiezen. Naar Tabel

Jubileum Thema’s op Jaar

Het maakt dingen eenvoudiger, het zorgt voor een breder scala van geschenken om uit te kiezen en het is makkelijk voor woorden. Dit concept van het associëren van een bepaald ding of metalen elk jaar getrouwd is een concept dat werd gestart in Europa. Het concept is heel handig en daarom blijft er wel heel populair vandaag de dag. Laten we eens kijken door een aantal van deze traditionele geschenken in de volgende paragraaf.

1ste huwelijksverjaardag

De eerste huwelijksverjaardag is altijd bijzonder. Het thema voor dit jaar is papier. Toegegeven, het klinkt saai als foto’s van opvallende sieraden, dure parfums en die en die flitsen voor je ogen, maar het goede nieuws is dat al deze gaven zullen volgen in de latere jaren. Voor nu, focus op papier en wat een goed cadeau met dit thema zijn. Probeer een aantal Chinese papieren lantaarns die je kunt ophangen boven de eettafel, of een uniek, papier, schilderij naar uw woonkamer sieren.

2de Verjaardag van het Huwelijk

De tweede huwelijksverjaardag krijgt een speciale vermelding, want het is niet zo dat laat in je huwelijk en niet zo vroeg niet. De traditionele thema voor dit jaar is katoen. Wat kunnen sommige van de tweede verjaardag cadeau-ideeën die u kunt gebruiken? Wat dacht je van een grote mand van alle dingen katoen? Slippers, badjassen, katoenen broek, lingerie, hangmatten, quilts? Klinkt goed?

10e Verjaardag van het Huwelijk

Een decennium in het huwelijk en nog steeds going strong? -Leuk. De officiële thema voor de tiende verjaardag is tin of aluminium. Cadeau-ideeën voor dit jaar die draaien rond tin en aluminium? Je kunt het een grappige, door het stapelen van de koelkast met blikjes van zijn of haar favoriete drankje. Op een meer serieuze noot, tin of aluminium fotolijsten, of een deur teken dat heeft uw namen gesneden op of misschien zelfs windgong.

25e Verjaardag van het Huwelijk

De 25 jaartal krijgt om vrij zeldzaam zijn in deze dag en leeftijd, teneinde dat is echt reden genoeg om te vieren. De officiële thema voor dit jaar is zilver. Dat lijkt er meer op, toch? Want er is zooo veel dat je kunt doen met dit thema. Naast de voor de hand liggende keuze van de sieraden, de andere geschenken die je tegenwoordig kunt zilverwerk, gegraveerde zilveren sleutelhangers of een ‘2 en 5 ‘dagen vakantie op een exotische locatie (tweede huwelijksreis, waarom niet) op te nemen.

50-jarig huwelijk

50 jaar. Kudos en felicitaties. De traditionele thema voor dit jaar is goud dus het gouden jubileum, zie je? En nu tot de 50ste huwelijksverjaardag geschenken, worden hier een aantal ideeën – sieraden is de meest populaire keuze in deze categorie en voor een goede reden ook. Anders dan dat, denk aan creatieve manieren om de kleur van goud in uw geschenken zijn – kleren, schoenen en nog veel meer.

75e Verjaardag van het Huwelijk

75 Take a bow, alstublieft. Niet veel hebben het geluk om hun 75e trouwdag te vieren, dus je moet vreselijk trots op jezelf zijn voor het met-elkaar al die jaren. De officiële thema voor dit jaar is diamant. Ik zou opnieuw aandringen op de sieraden. Een ring, een hanger, oorbellen of eenvoudige diamant studs. Geweldig, geweldig.

Giften van de Verjaardag door jaren Getrouwd
** Klik op de afbeeldingen om te vergroten

Jaar
Traditionele Theme
Je zou kunnen geven …

1
Papier

2
Katoen

3
> Leder

4
Bloemen

5
Hout

6
Candy / IJzer

7
Koper

8
Brons / Aardewerk

9
Wilg

10
Tin / Aluminium

15
Kristal

20
China

25
Zilver

30
Parel

35
Koraal

40
Saffier

50
Goud

55
Smaragd

75
Ruit

Terug naar boven

Het is een geweldig idee om deze lijst ergens netjes weggestopt in je kast, op die manier kunt u de andere verrassen met het perfecte cadeau jaar na jaar. Grote verjaardagen zullen volgen, zullen ze niet?

Cadeautjes voor Vriendjes
25th Anniversary Gift Ideas
18th Birthday Present Ideeën
Verjaardag Ideeën van de Gift voor Wife
25th Wedding Anniversary Gift Ideas
Goede 18th Birthday Presents
Romantische Cadeaus voor Boyfriend
Leuke verjaardag cadeaus voor vriendje
Good Christmas Presents
1ste huwelijksverjaardag Ideeën van de Gift
Cadeaus voor Your Boyfriend

Leave a Reply