Militaires de retraite Shadow Boxes

Voor iemand die heeft een groot deel van zijn leven doorgebracht in de strijdkrachten, niets is bijzonder dan de herinneringen aan zijn professionele leven, die hij altijd graag om te koesteren. Veel mensen komen met verschillende pensionering geschenken voor deze militairen, die meestal bij hen zijn aangeboden tijdens de pensionering ceremonie of een speciale lunch gegooid door goede vrienden en familie. Er is een breed scala van producten dat deze soldaten misschien leuk, maar degene die ze zullen zeker liefde en dierbaar aan hun hart is een militaire schaduw doos.

Shadow Boxes

Een militaire pensioen schaduw doos bevat meestal medailles en lintjes, foto’s en de nationale vlag van het land of een militaire vlag. Het kan ook de laatste badge van de rang binnen deze soldaat. Om het in een notendop, een militair pensioen schaduw doos bevat alles wat een soldaat is trots op en wil om te onthouden voor de rest van zijn leven.

De schaduw box is eigenlijk een afgesloten geval als het wordt gebruikt voor diorama’s. Het maakt het mogelijk licht door, alleen onder een bepaalde hoek, zodat de herinneringen aan de binnenkant worden niet beïnvloed door licht. De grootte van de schaduw boxen variëren afhankelijk van de hoeveelheid memorabilia dat wil in het vak. Een grote schaduw box zal niet alleen geschikt voor meer memorabilia maar geeft ook meer ruimte voor het verbeteren van de design elementen.

Het plaatsen van de memorabilia op een systematische en ordelijke manier is de sleutel tot het hart van de soldaat, als gevolg van de gedisciplineerde leven dat hij gewend is. Meestal wordt het embleem bovenaan, naast de medailles zijn gerangschikt in een kolom, te beginnen met de hoogste medaille van eer aan de top. Dit wordt gevolgd door linten, en verschillende badges, zoals parachute badge, geweer badge of bajonet badge. Als er nog meer memorabilia om tegemoet kunnen zij worden toegevoegd in dit stadium, en kan gevolgd worden door photo de soldaat.

Er zijn veel bedrijven in de Verenigde Staten die in het bedrijf van de militaire pensioen schaduw dozen. De kosten van deze dozen afhankelijk van de grootte en de duurzaamheid van de doos.

Als u in een haast om de soldaat felicitation ceremonie te bezoeken en kan geen tijd om te gaan winkelen, of als u het niet uitvoeren genoeg geld om een ​​geschikte militair pensioen schaduw box te kopen, kunt u een van uw eigen met behulp van karton, gekleurd papier en wat memorabilia je kunt verzamelen. Presenteren een aangepaste schaduw doos als een pensioen geschenk kan een zeer doordachte alternatief voor een wenskaart te zijn. De soldaat zal zeker worden aangeraakt bij het ontvangen van een geschenk dat een persoonlijk tintje heeft om het te.

Andere Militaire Giften

Sommige militairen zoals het verzamelen van voorwerpen met betrekking tot een bepaalde oorlog dat zij actief hebben deelgenomen inch Deze objecten kunnen messen, dolken, pistolen of zelfs militaire uniformen geplaatst in display dozen. Presenteren ze met deze objecten in plaats van een volledige schaduw box kan ook blijken te zijn een prachtig pensioen cadeau.

Soms kan een soldaat moet voortijdig met pensioen als gevolg van letsel of een andere reden. In dergelijke gevallen kan deze persoon wilt wat lang gekoesterde hobby, na pensionering, die hij was niet in staat om na te streven tijdens zijn ambtstermijn in het leger voort te zetten. Presenteren een gift die een aanvulling zijn hobby kan zijn een andere grote pensionering militaire cadeau idee. Om een ​​paar voorbeelden te vermelden, een persoon wiens hobby is wielrennen, kunt u gift hem een ​​helm of zelfs het hele fietskleding. Voor iemand enthousiast over het schrijven, gifting hem een ​​stevige, vintage stijl studie tabel kan ook een uniek cadeau idee.

Echter, voordat de presentatie van een pensioen gift aan een militaire gepensioneerden, bedenk dan dat deze mensen hebben grote offers voor het land gemaakt en hebben geleden veel verdriet in hun leven. Dus, presenteren ze iets dat een persoonlijke betekenis heeft in hun leven en die stilte zal hen vertellen dat je trots op hen en dat hun prestaties zal altijd herinnerd worden.

6 maanden verjaardag Ideeën van de Gift
Goede Giften van de Verjaardag voor Vriendjes
Goedkope Verjaardag Ideeën voor Hem
Movie Gift Basket Ideeën
Leuke verjaardag cadeaus voor vriendje
Kerstcadeautjes voor Boyfriend
Gepersonaliseerde Gift Baskets
Goede Verjaardag Presents for Friends
Valentijnsdag Ideeën van de Gift voor Hem
50-jarig huwelijk Cadeaus voor Husband
Leuke cadeaus voor je vriendje

Leave a Reply