Romantisch Verjaardag Verrassingen voor Hem

Wat betekent romantiek voor u betekenen? Voor velen kan het hart-vormige snoep dozen, bloemen, een dag in de spa, diner bij kaarslicht, etc. Maar mannen en vrouwen hebben verschillende perspectieven als het gaat om romantische gebaren. Voor vrouwen, hebben we de neiging om iets dat is over-the-top en gevuld met romantiek houden. Aan de andere kant, sommige jongens zo niet alle, zouden blij en tevreden zijn met een romantisch ontbijt, hun favoriete dvd’s, videospelletjes, of misschien een basketbal of honkbal tickets. Terwijl het denken over romantische verrassingen die speciale kerel, je bent de enige persoon die weet wat hij echt wil. En wat betreft de suggesties, wij zijn er om u te helpen erachter te komen hoe je een romantische verjaardag te plannen.

Spannende ideeën

Natuurlijk, elke keer als we besluiten dat we willen iets romantisch doen, zijn we vertrokken met niets anders dan dezelfde oude ideeën. Er zijn momenten waarop we iets nieuws, spannend, anders, en zelfs uniek zijn adem weg te nemen wil. En dat is mogelijk. Een korte uitleg:

Picknick in de achtertuin
Nu we het toch te druk met werk en andere verantwoordelijkheden in het leven, we stoppen om de kleinere dingen in het leven koesteren. Daarom kunt u een picknick voor te bereiden op je man en alles ingesteld in uw achtertuin. Hier krijg je een grote deken, plaats uw mandje op de top, houden wijnglazen en andere gebruiksvoorwerpen klaar, en versier de achtertuin met ofwel Tiki fakkels, kaarsen of kerstverlichting. Op deze manier kunt u doorgaan, zelfs als het donker wordt. Maak al zijn favoriete gerechten en voeden elkaar. Het is een prachtige manier om de dag door te brengen.

Spa at Home
Niet elke man is enthousiast over een bezoek aan een spa. Dat is waarom, kunt u uw slaapkamer om te zetten in een. U kunt een massage tafel te huren, krijgen essentiële oliën, houden rustgevende muziek handig, en de sfeer in de kamer. Kleed je in een sexy outfit (een t-shirt en korte broek zal doen) en wanneer hij aankomt, direct neem hem naar de slaapkamer. U kunt zelfs lay rozenblaadjes van de deur tot de slaapkamer. Eenmaal in de kamer, zet de muziek op, laat het licht, en begin je magie.

Romantiek the Night Away
Nu weet ik dat ik zei verder te kijken dan diners bij kaarslicht, maar dit is voor koppels die echt houden van het idee en kan niet genoeg van krijgen. Breng zijn speciale dag met hem, dat eindigt met een mooie diner bij kaarslicht. Dat zou het beste verjaardagscadeau zijn, maar er is een beetje een twist aan. Niet voor hem koken. In feite, neem hem mee naar zijn favoriete restaurant. Ga naar het restaurant enkele dagen vóór de datum en het plan van de hele menu vooraf. Bestel voor champagne, hen te vragen om de tafel te versieren met rode rozenblaadjes en leg rode kaarsen. Ook kunt u vragen dat ze een lied waarin je zowel liefde te spelen. Op de D-day, alles wat je hoeft te doen kijken in elkaars ogen en geniet van de nacht.

A Night of Firsts
Op deze speciale avond zal je hem down memory lane. Dit idee zal een soort van een kaart van uw relatie. En voor deze, moet u wat onderzoek en planning te doen. Je moet noteren de belangrijkste primeurs van het moment dat je twee ontmoetten elkaar. Dus dit zal zijn – de eerste keer dat jullie ontmoet, hielden elkaars hand vast, kuste, datum, restaurant, geliefd, enz. Kortom, alles wat je maar kunt bedenken, dat de twee van jullie hebben gedaan samen voor de eerste keer, kunnen worden opgenomen here.

Cliche Ideeën

Sorry, maar een romantisch diner bij kaarslicht lijkt gewoon niet genoeg als het gaat om vertoning van uw gevoelens voor uw vriend of echtgenoot. Hoewel er is niets mis mee, wat ik bedoel te zeggen is dat niet precies dat doen. Een beetje hier en een beetje daar, club 2 tot 3 verjaardagsfeestje ideeën samen en zie hem krijgen echt verrast. Het regelen van kleine verjaardag verrassingen voor hem zou het beste verjaardagscadeau ooit.

Inclusief Vrienden
Zij het, velen van u wellicht alleen worden willen tijd met hem op zijn verjaardag, maar het regelen van een rustige, intieme verjaardagsfeestje met uw andere paar-vrienden klinkt verleidelijk. Maar waarom is het een romantisch cadeau? Want hij zal nooit weten dat je je vrienden worden bellen via op zijn verjaardag en maak een gezellig diner. Geef hem een ​​verzameling van zijn favoriete films of muziek-cd’s van zijn favoriete band. Breng de nacht door dansen, drinken, lachen, en met een heerlijk diner.

Maak Zijn Dag
Vandaag is zijn dag en laat hem kiezen wat hij wil doen. Als hij wil slapen, laat hem niet storen hem. Hij wil ontbijt op bed, wil dat je om te baden hem, wil dineren met u op zijn favoriete restaurant, de dag doorbrengen in het park of het spelen van honkbal met u, en op het einde, ga dan voor een film en een fantastisch diner, gewoon blijven knikken, lachen en laat hem hebben de dag iets zijn hart wil doen. Geloof me dames, dit is een andere geweldige verjaardag idee. En als je hem laat doen wat hij wil de hele dag, zal hij hetzelfde doen voor jou later.

Play Games All Day
Jongens houden van videospelletjes. Dat is een feit en je weet dat je genoeg geleden mee. Als een romantisch gebaar om hem te laten zien hoeveel je om, stel hem als de twee van u kunt spelen enkele van zijn favoriete video games. En als hij geen bepaalde video-games die hij speelt graag, die kopen en spelen ze samen. Het klinkt misschien niet als de beste verrassing, maar hij zal het geweldig vinden. Hij zal verrast zijn zeker en hou van je zelfs nog meer voor het proberen. Wie weet, beiden kun je nog iets vinden met elkaar gemeen en besteden veel meer romantische tijden te gedragen als kinderen (in termen van het spelen van videospellen).

Een weekend samen
In onze volgende verjaardag idee, raden we eindelijk alleen. Dit weekend is voor de twee van u alleen. Dus laat uw werk en stress achter te zijn met elkaar. Boek een hotel in uw stad of een andere stad, en doen wat in je hoofd opkomt. Breng de dagen in de hotelkamer of probeer de besteding van de dag in de stad. In de nacht, kunt u terecht voor ‘s avonds laat zwemmen en ga dan voor een romantisch diner. Het punt is dat hij om weg te zijn van alle drukte van het dagelijks leven, en gewoon plezier hebben op deze speciale dag. Cadeau hem een ​​stress-vrij verjaardag.

Deze romantische verrassingen zal zeker werken op hem. En ik kan zeggen dat dit met een gerust hart, want zelfs ik heb geprobeerd een paar van hen zelf. Hoewel we hebben een lijst deze ideeën, dat betekent niet dat je niet kunt uw eigen draai aan te maken. Als u graag bij het proberen een van deze ideeën, dan ga je gang en zie hoe verbaasd hij zal zijn. All the best!

Get Well Gifts
Verjaardag Presents voor Vriendjes
Budget-Friendly Verjaardag Ideeën voor Echtgenoot
50ste Giften van de Prop
Bad en Body Gift Baskets
Valentijnsdag Cadeaus voor hem
Gift Baskets voor mannen
Wat moet je vriendin Get voor haar verjaardag
Cadeautjes voor Vriendjes
Gepersonaliseerde geschenken voor mannen
18th Birthday Present Ideeën

Leave a Reply