Romantische Cadeaus voor hem

Het is elk jaar hetzelfde, is het niet? Rush, biezen, biezen … een kaart kopen … rush, snel, snel … krijg je een t-shirt, scheren kit of riem. Wikkel het in een opzichtige rode, glanzende inpakpapier met een ‘hou van je loadsssss’ kaart op. Dan uit eten gaan, en net als dat hij een jaar ouder. Begrijp me niet verkeerd, ik krijg de emotie en ik twijfel er niet aan dat je van hem, maar zou het niet zo veel beter als je kon gift hem iets persoonlijks? Iets wat hij kan betrekking hebben op omdat hij weet dat de gedachte erachter? Dus het is dan overeengekomen, zijn verjaardag is om de hoek en u niet wilt dat het gewoon een normale verjaardag zoals elk jaar. Je wilt dat het zo bijzonder dat hij de sterren van de dag die u hebt ingevoerd zijn leven moeten bedanken. Ik weet niet hoe dat te doen? Volg het voorbeeld.

Wanneer het denken van romantische cadeaus voor hem, maak een lijst van alle dingen die hij leuk vindt. Voeg daar nog een andere lijst van de dingen en activiteiten die je samen graag doet. Deze lijsten zullen u helpen het genereren van romantische cadeau-ideeën voor hem. Al men moet doen is een romantische draai aan de alledaagse dingen die men wil en voila! Je hebt een aantal echt unieke romantische geschenken, klaar om indruk te maken.

Gepersonaliseerde Cadeaus voor hem

Dus je weet dat hij echt, echt dat groene t-shirt hij al bekeek in het winkelcentrum wil, en hij waarschijnlijk verwacht dat op zijn verjaardag ook. Dus wat doe je dan? Koop het, natuurlijk! Maar hier is de twist … krijgen een persoonlijke offerte afgedrukt. Iets eenvoudigs als _ (uw naam) Loves You of iets zo eigenzinnig als Geile kleine duivel. Iets dat is een inside joke misschien, dat slechts de twee van u weten. Doe dat en elke keer draagt ​​hij het t-shirt, hij zal aan u denken.
U kunt gebruik maken van dezelfde gepersonaliseerde cadeau idee door hem een ​​mok set met jullie namen erop of een gepersonaliseerde kussensloop, of een sleutelhanger, of een zelfs brutaler optie van gepersonaliseerde boxershort met Eigendom van _ (uw naam) gedrukt op het .

Zelfgemaakte Cadeaus voor hem

Als je het creatieve type en niet erg vindt om wat tijd en gaan de extra mijl om ervoor te zorgen dat zijn verjaardag speciaal is, probeer dan een aantal van deze zelfgemaakte ideeën.

Scrap Het
Maak samen een plakboek van je leven. Begin met hoe je ontmoet, ga naar je eerste date en degenen die daarop volgde, het toevoegen van belangrijke gebeurtenissen zoals uw verloving of bruiloft. Infundeer het boek met foto’s waar mogelijk en dep het in zijn favoriete parfum. Hij zal genieten van de persoonlijke album van uw herinneringen, die hem samen zouden herinneren van je leven.

Framed for Life
Maak een foto geschenk, frame, met behulp van eenvoudige materialen zoals plaat piepschuim, of doek. Kies een goed beeld van hem of de twee van u samen en inlijsten.

Picture This
Maak een collage van al zijn foto’s uit de kindertijd tot heden. U kunt ook een foto collage van de twee van u als goed. Gebruik deze collage als onderdeel van een gepersonaliseerde zelfgemaakte kalender of klok.

Creatieve Cadeaus voor hem

Hier zijn een aantal romantische geschenken ideeën voor hem dat zijn persoonlijke en bijzondere – de echt out of the box variëteit, dat zal hem vallen voor je weer helemaal opnieuw:
Liefde Coupons
Maak coupons voor gevarieerde producten en activiteiten en vraag hem om ‘en-cash’ hen, misschien meer dan een week tijd. Sommige van de dingen zou kunnen zijn:
Kijken naar een film van uw keuze
Het voorbereiden van een maaltijd van uw keuze
Een picknick alleen voor de twee van u altijd en overal
Een 30-minuten durende massage
Het doen van een huishouden karwei voor hem, die u haten

Noem een ​​Ster
Noem een ​​ster achter hem aan. En hij zal de geschiedenis maken. Er zijn websites die deze service bieden. Contact op met een en maak zijn dag!

Tatoeëren
Voor degenen onder jullie die het echt vet, waarom niet tattoo zijn naam op je lichaam? Het is een permanente markering van uw liefde voor hem en hem zeker vegen zijn voeten.

Leef het Reel Life
Zijn de twee van u echte romantici? Ik wed dat de twee van u een favoriete romantische, film scène en – handelen het uit. Compleet met de kostuums en decors. De sensatie van het leven uw fantasie zal net zo spannend.

Dating Scene
Doen alsof je niet weet van elkaar en ‘per ongeluk’ bump in elkaar. Heb een eerste date na al die jaren en krijgen om elkaar te leren kennen opnieuw. Dat zal herleven de romantiek in je leven zeker!

Romantic Getaway
Plan een romantisch uitje naar uw favoriete bestemming en dan verras hem. Hij zal het geweldig dat je hebt hem weggevoerd, in plaats van hem te doen van alle plannen en uitvoeren.

Deze romantische cadeaus voor hem zijn er zeker van te zijn zinnen gezet op vuur en hitte dingen een aantal inkepingen. Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb.

Beste Cadeautjes voor Vriendjes
Get Well Gift Baskets
Papier Giften van de Verjaardag
Traditionele 50-jarig huwelijk Geschenken
1ste huwelijksverjaardag Ideeën van de Gift
Uniek Geschenk Ideeën voor Boyfriend
Wedding Anniversary Cadeaus voor Echtgenote
50-jarig huwelijk Cadeaus voor Echtgenote
Homemade Christmas Gift Ideas
21ste Verjaardag Cadeaus
Goede Presents voor Vriendjes

Leave a Reply