Romantische Ideeën voor Valentijnsdag

De dag waarop mensen in de liefde van de dag te wijden aan elkaar. Hand in hand, het uitwisselen van geschenken, glimlachen, kussen en knuffelen dingen die je zult zien dat mensen doen op Valentijnsdag. Je wilt niet om hetzelfde te doen, heb je? Hetzelfde uitwisselen van geschenken, uit eten gaan, en dan knuffelen elkaar, alles wordt verwacht. Echter, dit jaar dat u wilt iets anders te doen. Maar dan, wat kunt u doen? Al de dingen onderstaande!

6 Mooie Romantische Ideeën om u te helpen vieren

1. Get Up In Style
Zeer zelden een echtpaar met kinderen de kans krijgen om op te staan ​​in stijl, wat betekent dat ze altijd haasten om te ontbijten gesorteerd, kinderen klaar voor school verpakt, lunch en klaar voor het werk. In het midden van deze chaos zeer zelden dat ze een kans hebben om te genieten van een dag is bed, ontspannen en opstaan ​​in stijl. Waarom niet deze dag speciaal, versieren de kamer met kaarsen, koken tot een stralend ontbijt gourmet stijl en geserveerd in bed.

2. No More Store Bought Candy
Waarom genoegen nemen met de zelfde oude winkel gekocht snoep, waarom niet het snoep zelf? Niet alleen is dit veel meer romantische, maar het is zo leuk en je love interest zullen waarderen het feit dat u hebt gemaakt de chocolade zelf. En u kunt zo creatief zijn als je wilt. U kunt een gigantische hartvormige chocolade, een grote chocolade kus of chocolade truffels. Je kunt je hand ook proberen bij het bakken van een taart en het schrijven van uw liefde gevulde boodschap op het met poedersuiker.

3. Massage, Massage en Massage
Breng uw dag thuis met degene die je liefde en dingen doen die je graag doet. Waarom niet genieten van een spa-ervaring bij u thuis? Nemen samen een warm ontspannend bad, in een bad gevuld met rozen en veel bel, al die tijd met elkaar in gesprek en het genot van champagne en het eten van chocolade aardbeien. Beëindig de glorieuze bad met een ontspannende massage, kies dan een olie die je leuk vindt en masseer de knikken uit het lichaam van je geliefde en vice versa.

4. Vul uw scherm met Romantiek
In plaats van uit te gaan, waarom niet de dag door te brengen thuis kijken naar al je favoriete romantische films. Zorg wat popcorn (indien mogelijk hartvormige snoep popcorn) en een aantal cocktails. Films als Casablanca, 50 First Dates, Pretty Woman en vakantie in Rome zijn een aantal grote picks.

5. Geniet van Afrodisiaca
Dus we weten allemaal dat chocolade en oesters zijn afrodisiaca, maar hoe zit het met asperges, vijgen of zelfs honing. Deze voedingsmiddelen kunnen je in een geweldige sfeer die u kunnen helpen genieten van deze liefde vakantie nog beter.

6. Romantische Berichten All Day
Als jullie beiden werken op deze dag, en kan niet uit de werken, kunt u nog steeds de romantiek levend te houden door het sturen van elkaar tekstberichten gevuld met liefde citaten of uitdrukken van uw liefde voor elkaar. U kunt zelfs schrijven een liefde sonnet of een limerick voor uw lieveling.

Je hebt 6 ideeën nu, om te vieren met een verschil. Afhankelijk van wat je allebei graag, nul in op een. Als het mogelijk is, bent u vrij om ze allemaal te proberen, gewoon goed te plannen. Hoop dat deze dag brengt u meer mooie herinneringen, en eindeloze liefde!

5 Year Anniversary Gift Ideas
Great Anniversary Cadeaus voor mannen
Goedkope Gift Baskets
Giften van de Verjaardag voor mensen die alles hebben
50-jarig huwelijk Cadeaus voor Echtgenote
Gepersonaliseerde Romantische Cadeaus voor hem
Funny Cadeaus voor gepensioneerden
Creatieve Giften van de Verjaardag
90e Verjaardag
Goedkoop Kerstpakketten te maken
Goedkoop Get Well Gifts

Leave a Reply