Romantische Verjaardagscadeau Ideeën voor Hem

Dus je man’s verjaardag komt eraan en u zich afvraagt ​​wat aan gift hem? Als het gaat om gifting mannen, de meeste vrouwen denken van cliche, zoals elektronische gadgets of sportuitrusting of nieuwe kleren en ga zo maar door. Maar is het alles wat je denkt dat je man zal willen. Waarom niet voor deze verjaardag iets speciaals doen voor hem? Waarschijnlijk een zelfgemaakte cadeau of een romantische verrassing voor hem gepland door jou. Als je merkt dat je denkt op dezelfde lijn, dan hieronder zijn een aantal interessante ideeën die u kunt overwegen.

Maak een collage!
Verras je vriendje met een collage gemaakt van zijn foto’s, knipsels van de dingen die hij leuk vindt, zoals het voetbalteam hij ondersteunt, zijn favoriete actieheld etc. Als je iemand kent in zijn familie, neem dan hulp van hen en proberen om zijn jeugd te krijgen foto’s. U kunt zelfs op foto’s van de plaatsen waar je elkaar voor de eerste keer of waar je nog eens op een datum de eerste keer of de plaats waar u twee kuste eerst. Inclusief al deze herinneringen in de collage en geef dit cadeau aan hem. Je vriendje zal zeker genieten van de moeite die u bij het maken van deze geweldige zelfgemaakte cadeau.

Verf een T-shirt!
Verf een T-shirt en geschenk hem. Je koopt een wit gekleurde t-shirt en verf het met een aantal dingen die je man houdt of je kunt zelfs een aantal leuke romantische citaten op te schrijven. Als hij houdt van muziek, kunt u schrijven de namen van zijn favoriete rockbands. Als hij in de sport, kunt u een enorme voetbal verf op het T-shirt. U kunt ook schrijven wat grappige berichten en samen delen een lach te lezen elke keer als hij draagt ​​die t-shirt dan af.

Verleid hem!
Op zijn verjaardag, versier je plaats met geurkaarsen, spelen zachte muziek op de achtergrond, houden een paar rode rozen in alle kamers van het huis en zet op heldere rode satijnen lakens op het bed. Draag een sexy mini jurk zelf, compleet met hoge hakken. Als hij komt ‘s avonds thuis, fluister verleidelijk Gelukkige Verjaardag in zijn oor. Need I say more? Uw man zal blij zijn geen woorden voor.

Kook Dinner!
Een diner gekookt door u is het perfecte verjaardagscadeau voor hem. Om het diner speciale, probeer een aantal internationale gerechten (zorg ervoor dat je hebt geëxperimenteerd op je vrienden eerder). Of u kunt gewoon koken de gerechten van zijn keuze. Bak een taart voor hem! Schrijf een leuk bericht op de taart, het kan zo simpel zijn als ik van je hou. Als hij is dol op snoep, bak een paar koekjes, leg ze in een mooie doos en gift hem. Geloof me als je oma zei dat de weg naar het hart van een man gaat door zijn maag, was ze helemaal gelijk!

Maak zijn Day!
Doe dingen met hem die hij leuk vindt. Dus kijken naar een wedstrijd te gaan met hem of bier drinken met hem of probeer avontuurlijke sporten. Maak uw man beseffen dat je genoeg zorg om dingen voor hem te doen die u anders nooit zou doen en maken zijn dag!

Verras Hem!
Plan een surprise party voor je man, vooral als het een belangrijk jaar als hij draait eenentwintig of dertig of veertig. Als het mogelijk is uit te nodigen al zijn vrienden en familie aan deze partij. Omvatten alles van zijn keuze, vanaf het voedsel tot aan het decor. Zorg ervoor dat uw man geen idee over heeft! Houd de lichten van het appartement uitgeschakeld in de avond. Toen hij de deur opent, vraag iedereen te verrassen schreeuwen in koor en zingen gelukkige verjaardag voor jou! Zeker uw man gaat al die aandacht houden!

Hier is de hoop dat de bovenstaande ideeën zullen u inspireren om dat perfecte cadeau voor uw man te vinden. Als het aankomt op zeroing in op de verjaardag van geschenken, denk maar aan de vraag of het zal zijn hart aan te raken of hem lachen of zweven zijn adrenaline hoog blijft. Als het past een van deze drie criteria, betekent dit dat u uw perfecte cadeau gevonden!

First Anniversary Cadeaus voor mannen
Christmas Gift ideeën uit te wisselen
Hoe te Eetbare afspraken te maken
Verjaardag Ideeën voor Mannen
Verjaardagscadeau Ideeën voor uw Boyfriend
Christmas Gift Manden
Verjaardag Ideeën van de Gift voor Hem
Pensioen Cadeaus voor Vrouwen
2 Year Anniversary Ideas
Goedkope Verjaardag Cadeaus voor mannen
Giften van Kerstmis 2011

Leave a Reply