Tweede verjaardag Ideeën van de Gift

Het is je tweede verjaardag al en de verwarring sets inch Over de gaven, bedoel ik. De eerste verjaardag was bijzonder natuurlijk en je in een veel aandacht en moeite in het maken van het speciaal. Maar dat betekent niet dat je wilt dat je tweede verjaardag te zijn niet minder bijzonder. Je wilt dat het net zo memorabel, en voor dat, u wilt een aantal grote tweede verjaardag cadeau-ideeën. De manier waarop je het ziet, waarom verbannen verjaardagen gewoon nummers zoals 1 e, 10e, 25e, 50e? Niet de andere jaren tellen ook? Ze niet leiden tot speciale momenten aan de bank op en bereiken deze gevierde nummers? Natuurlijk doen ze dat! Dus als een eerbetoon aan die gedachte en vooral voor uw tweede verjaardag, zijn hier enkele cadeau-ideeën voor je tweede verjaardag!

Traditionele tweede verjaardag Ideeën

Als men gaat door traditionele verjaardag cadeaus per jaar, dan is het tweede jaar wordt genomen als het jaar van de ‘katoen’ en ‘China’. Maar dat wil niet zeggen dat je niet kunt komen met romantische cadeaus voor hem, alleen maar omdat katoen telt niet noodzakelijkerwijs in de ‘romantische’ of ‘sexy’ categorie. Neem inspiratie uit deze verjaardag cadeau-ideeën.

Hangmat
Dit zijn de nieuwste rage in de markt. Ze zijn zo gezellig en comfortabel dat je terughoudend zijn om op te staan ​​als je eenmaal in te slapen. Meer geweldig nieuws? Lekker liggen naast hem als hij geniet van een ontspannen middag op.

Katoenen Deken of Dekbed
Cadeau hem een ​​zachte katoenen dekbed dat hij kan wikkelen om zich heen terwijl u TV kijkt, of wanneer loungen over het lezen van een boek.

Fluffy Slippers
Koop hem wat extra zacht – extra pluizige slippers. Stel je het gevoel van comfort net hangen op.

Geschenk Ideeën voor Hem

Je zult waarschijnlijk niet zo kwistig in het uitdelen van geschenken voor de tweede verjaardag zoals je deed ter gelegenheid van de eerste verjaardag. Dat is begrijpelijk. Maar een tweede verjaardag is net zo bijzonder. Hier zijn enkele van de ideeën die u zullen helpen nul in op een grote verjaardag cadeau voor hem.

Letterati
Deze is gebonden aan een aantal verzengende resultaten te krijgen. Dus gewoon klaar zijn. Schrijf hem een ​​brief van al de dingen die je wilt doen om hem die nacht (creatief, dames) en laat het in zijn zak. Geloof me, zal er geen betere verjaardag cadeau. In feite, kunt u gebruik maken dat een elk jaar en hij zal het niet erg.

A Day Off
De eerste twee jaar van het huwelijk zijn de zwaarste waarvan bij een eerste aanpassing betreft. Er zijn gebonden aan bepaalde gewoontes die zijn gewijzigd. Bijvoorbeeld, vrijdagavond met de jongens, weekend luiaard, bier en burp dag (om maar een paar voorbeelden vermelden) … dus echt, echt grootmoedig en laat hem hebben ze terug voor een weekend of twee (dat is echt aan jou )! Maar alleen als hij belooft om terug te komen in de wereld van de beschaafde na.

Spa on the Rocks
Behandel hem naar een spa-sessie. Misschien denkt hij dat niets van de ‘metro-seksuele’ man, maar zodra hij een full body massage krijgt en ziet de hemel, hij zal willen om daar te zijn.

Speciale Buys
Denk aan iets uit de lucht vallen als een grote fles van zijn favoriete whisky, of een iets dat hij terloops een keer, zoals golfclubs en geef dit cadeau aan hem.

Een tweede verjaardag geschenk kan worden gemaakt heel erg bijzonder met een beetje denkwerk en inspanningen. Nu weet je precies wat je moet doen om er te komen (door het lezen van het artikel, dames)! En als je een geloof van de ‘verjaardag cadeaus per jaar’ formule, dan is er de traditionele geschenken ook. Dus op voorhand te plannen en maken de tweede verjaardag nog specialer!

18th Birthday Presents
Leuke Valentijnsdag Cadeaus voor Boyfriend
Cadeautjes voor Vriendjes
Fresh Fruit Manden: Gourmet Fruit Gift Basket
2012 Valentijnsdag cadeaus
50-jarig huwelijk Cadeaus voor Husband
Christmas Gift Ideeën voor Girlfriend
Giften van de Verjaardag voor mensen die alles hebben
Gepersonaliseerde geschenken voor een beste vriend
Jubileum Thema’s op Jaar
Gepersonaliseerde geschenken voor Leraren

Leave a Reply