Uniek Geschenk Ideeën voor Boyfriend

Dus, je vriend zijn verjaardag is om de hoek (lees: minstens een maand weg), en je bent het zat van op zoek naar iets ‘anders’ voor hem, want alles is gezegd, gedaan en gezien. Je wilt hem een ​​romantisch cadeau, maar op hetzelfde moment, niet willen dat het over-the-top kleverige zijn. Dus, nu ben je op een missie om een ​​aantal echt creatieve ideeën te vinden voor geschenken die zal vegen hem uit zijn voeten, en te bewijzen aan hem (of op zijn minst een zwakke poging om te bewijzen), hoe onvoorspelbaar u kan zijn! You go girl! Neem een ​​kijkje op de ideeën hieronder en koesteren in zichzelf loofden als hij kijkt volkomen beschaamd.

Aflosbare Liefde Coupons

Een uniek cadeau suggestie, als er ooit een was, is een boekje van coupons. Voor deze, wat je hoeft te doen is, ontwerpen en maken verschillende coupons die je vriendje kunt inwisselen elk moment dat hij wil. De coupons kunnen zijn voor een voetmassage, een lichaamsmassage, een weekendje weg, de afstandsbediening, de langste kus je nog moet hebben, zijn keuze van de muziek in de auto voor een hele week, zijn keuze van voedsel voor een hele week, enz. Hij zal grondig worden verward over welke te gebruiken wanneer! Gebruik een aantal mooie papier en jacht op een aantal grote lettertypen en printables die u kunt gebruiken. Print uw coupons in een volkomen formele toon, alleen maar om het veel meer verleidelijk.

Sensuous Spa Day

Ga niet fronsen! Dit is in feite een geweldig cadeau idee voor een vriendje. Geef hem een ​​spa-behandeling met een twist. Jij bent de begeleider. Transformeer uw kamer of huis in een spa, en geef hem een ​​luxe massage, gevolgd door een bubbelbad vol met exotische geuren. Na het bad, behandel hem met een heerlijke maaltijd, en de rest van de dag, nou ja, doen wat hij wil! * Wink *

Miniatuur Alles

Hier is een van die echt anders cadeau-ideeën. Wees gewaarschuwd dat het wel wat tijd (en middelen) te nemen om volledig samen te stellen. Ervan uitgaande dat je zijn vriendin lang genoeg om te weten zijn sympathieën en antipathieën als de rug van je hand, een lijst van alles wat hij graag maken. Boeken, auto’s, fietsen, schoenen, kleding, sport-teams, drankjes, enz. Als je eenmaal hebt verzameld in de lijst, beginnen met zoeken naar miniaturen van alle van hen. Fietsen, auto’s, sport artikelen en drankjes zijn gemakkelijk te vinden, maar je kan hebben om te gaan naar speciale winkels om de boeken, kleding, schoenen en andere items te krijgen op maat gemaakt. Doe ze in een mooie goody bag, en hebben een beetje grappig briefje aan elk van hen.

Glamour Poster

Heb een leuke foto van hem opgeblazen, poster stijl. Get it bedrukt met enkele flatterende graffiti op, hem te laten zien wat een superster hij is voor u! Lijst deze in een antieke frame, en hang het boven je bed! Hij zal nooit genoeg van krijgen, geloof me! Als je goed bent in het schilderen, dan kunt u hem een ​​poster zelf. Gebruik water kleuren en een goed beeld van zijn ter referentie. Vergeet niet om het te ondertekenen met een aantal ‘xoxo’s.

Iets Silly

Onderschat nooit de kracht van domme geschenken. Ze lijken gemakkelijk te bedenken, maar dat is niet altijd het geval. Wat zeker is dat zij zeker je vriendje lachen en veel plezier zijn dag. Dus, wanneer je iets belachelijk dat je doet denken aan hem te zien, koop gewoon het. Het zou iets als –

Baard heerser (ja, een liniaal om de lengte van zijn baard, dat is precies wat het is te meten)
Gepersonaliseerde kussensloop
Silly stropdassen
Cartoon flash drive
Bobblehead met zijn ‘hoofd’
Celebrity masker
Funny ‘Blijf kalm … ” koopwaar
Gepersonaliseerde boxershorts
Glow-in-the-dark ondergoed
Superhero schort

Dat waren, geloof ik, een paar geschikte unieke ideeën om cadeau te doen vriend. Natuurlijk kunt u denken aan veel meer, ik ben er zeker van! En als je dat doet, zo vriendelijk zijn om ze te delen met ons en alle andere meisjes die er zijn, die niet kunnen achterhalen wat hun jongens te geven.

80ste Ideeën van de Gift
Romantische Giften: Knutselen voor Boyfriend
Sentimental Giften van de Verjaardag voor een Best Friend
Gourmet Chocolate Gift Baskets
Gift Basket maken Ideeën
21ste Verjaardag Cadeaus
Gepersonaliseerde Mok van de Koffie Ideeën
Populaire Kerstpakketten
Funny Cadeaus voor gepensioneerden
Silver Anniversary Gifts
Ideeën voor Ongebruikelijke romantische cadeaus

Leave a Reply