Valentijnsdag Ideeën van de Gift voor Hem

Dus jongens zijn niet in de hele romantische brij dat we meisjes zijn in (dat is iets wat een understatement he?). Bummer. Oorzaak zou het niet gemakkelijker zijn geweest om een ​​romantische dag en cadeau ze iets van plan, maar door het volgen van de instincten van wat we willen voor Valentijnsdag (Read-brij, liefde romantiek)? …Maar nee. Niet voor de jongens. Nou misschien een beetje, maar niet allemaal uit. Dus wat zou kunnen zijn een aantal van de beste Valentijnsdag cadeau voor hem, als romantiek is niet te worden tentoongesteld met neonlichten? Hier is wat ik zeg je doet, lees het volgende artikel, en aan het eind van het, u zult hebben wat je nodig hebt uit de Valentine’s Day geschenken voor jongens. Ontvang een pen en papier uit en laat het denken spree beginnen.

Geschenk Ideeën voor Valentijnsdag
Gebruik de ideeën uit deze lijst voor welke Valentijnsdag die jij viert dit jaar. Op die manier deze Valentijnsdag cadeau-ideeën hebben een universele aantrekkingskracht die volgen door middel van vele, vele jaren. En, ik weet dat het een beetje laat en het trekken van het kinda dicht bij Valentijnsdag te worden op zoek naar gift van de Dag van de perfecte Valentijn voor hem, maar hoor me – de meeste van deze geschenken zijn speciaal gekozen zodat u ze kunt regelen als een last minute ding ook. Klinkt goed? Ik weet zeker dat het zou doen.

Erotische boeken
Nu hebben we het, hè? En je weet dat hij je deze Valentijnsdag geschenk liefde. Geef hem een ​​boek van Kama Sutra! om vervolgens de hele avond ‘lezen’ doorheen. En wat als je een iets brutaler kijk op het leven te hebben? Schrijf hem een ​​erotisch verhaal met u als de hoofdpersonen. Wat zal dat volgen, heb ik niet te zeggen. Je laat hem wie de baas is met deze unieke Valentijnsdag geschenk.

Gift Basket … van Pikant
Geef hem een ​​geschenk mand of een Valentijnsdag doos met alles wat brutaal, erotische en dampende .. kortom, een mand met ondeugende gedachten. Kinky toys, satijn shorts, handboeien, liefde boekjes, liefde spellen … gewoon alles in een grote doos. De effecten van deze zal duren voor een lange, lange tijd.

Gift Basket (Alternatief)
OK, dus het niet over alleen een ondeugende Valentijn cadeau mand te zijn, kan het gift van de Dag een hulpprogramma Valentine’s mand voor hem ook. Maar dat klinkt erg saai, dus dan hoe je deze speciale? Maak een lijst van alle dingen die hij misschien leuk, maar niet kopen ‘coz hij denkt dat dit neerkomt op splurging. Stropdassen, manchetknopen, een favoriete parfum, sportuitrusting, etc, etc. De keuzes zijn er veel en elk zal veranderen afhankelijk van wat uw speciale iemand leuk vindt. Dus gaan allemaal uit en krijg deze gedaan vanaf de Dag van de schattige Valentijnsdag cadeaus voor jongens.

Een ‘plagen hem’ Marathon
En dan bedoel ik TEASE! Hoe? Op Valentijnsdag of een dag ervoor, te beginnen door het houden van een stuk van je kleding (delicate kleding) in zijn tas. Als hij gaat aan het werk en opent de tas … dat frilly neglige gaat om hem te laten denken dat u (en hoe!). Vergeet niet om spritz uw handtekening parfum op het … of beter nog, spritz wat op zijn das, terwijl hij in het bad, zodat de hele dag door, hij blijft aan je te denken. Draai de plagen in langzame marteling door hem erotische boodschappen de hele dag door (zoals misschien wat u wilt doen met hem?) … Tegen de tijd dat hij thuiskomt, zal hij zo volledig zijn ingeschakeld en u zult begroeten hem aan de deur met iets heel sexy … wat zal volgen moet zorgen voor een geweldige Valentijnsdag cadeau voor hem … en u. Vertel me, is dit niet een van de meest romantische ideeën voor Valentijnsdag!

Meer en Some More
Dit zijn niet genoeg? Hier zijn enkele andere ideeën die u kunt kiezen uit. Gegarandeerd awesomeness:
Schrijf hem een ​​kaart / pagina van de belangrijkste redenen waarom je van hem houdt. Ego boost op Valentijnsdag, niet minder.
Het opstellen van een bad met warm water en zouten.
Ontbijt op bed op Valentijnsdag. Of een huisgemaakte diner. Hij zal hou van deze zelfgemaakte Valentijnsdag cadeau idee voor hem.
Een geschenk set van zijn favoriete serie dvd’s op lucht.
Plan een rustige avond thuis. Pop in je meest favoriete romantische film, en voor later een dansende sessie op de top liefdesliedjes voor Valentijnsdag. Leuke en ontspannen.
Nog een teaser? Smeer een klein druppeltje / patch van honing overal op uw lichaam en daag hem om het te vinden. Dag gift goed genoeg Valentine’s voor hem?

Zeg me dat je niet hebt een aantal van de beste ideeën in dit artikel. U hebt, toch? Ga dan, ga, ga naar deze Valentijnsdag geschenken en maken deze Valentijnsdag een dag om te onthouden voor jullie beiden. Ik zie rozenblaadjes, witte lakens, kaarsen, romantische zachte muziek …Hebben een geweldige Valentijnsdag!

Instructie voor het instellen van Gift Baskets at Home
Wat is uw geschenk voor de baby deze kerst?
Spa Gift Baskets
Unieke Cadeaus voor Boyfriend
Goedkope Cadeaus voor Boyfriend
Sentimental Verjaardag Cadeaus voor hem
50-jarig huwelijk Geschenken
Goede Cadeaus voor Boyfriend
Tuinieren Cadeaus voor mannen
Gepersonaliseerde Giften van de Baby
Militaires de retraite Shadow Boxes

Leave a Reply