Valentine Ideeën

Zoals de legende heeft het, het was op 14 februari, in het jaar 270 na Christus, dat St. Valentijn, een priester die had getrotseerd het decreet door de Romeinse keizer Claudius II van annuleren van alle opdrachten en huwelijken, werd ter dood gebracht. Het was terwijl St. Valentine wachtte op de soldaten te komen en neem hem mee naar zijn dood, dat hij een briefje schreef aan een meisje, de dochter van een gevangenis bewaker die had bezocht en bevriende hem, die hij ondertekende, ‘Liefde van je Valentijn ‘. Er wordt aangenomen dat de gewoonte van Valentijnsdag, waarin liefde berichten worden uitgewisseld tussen koppels, begon sinds die nota is geschreven.

Nou, met een andere Valentijnsdag nadert, is het tijd om te denken aan de romantische geschenk dat u wilt die speciale persoon in je leven te geven te beginnen. Natuurlijk zijn er de gebruikelijke Valentijnsdag cadeau-ideeën zoals sieraden, bloemen en snoep, die zijn prima en attent genoeg, maar waarom niet een beetje anders dit jaar? Hier zijn een paar Valentine ideeën om u te helpen langs:
Natuurlijk, een avond uit eten is een vrij algemeen ritueel. Dus waarom niet toevoegen een persoonlijke touch aan een oude Valentine idee van het organiseren van een picknick op een romantische plek, alleen voor de twee van u?
Of, als de twee van u zijn de outdoor type, kan een het kamperen reis zijn een geweldige manier om deze romantische dag samen door te brengen. Maak er een nachtelijke reis, zodat u kunt gaan zitten sterren kijken samen. Als kamperen is niet uw ding, wat dacht je van een uitstapje naar het strand? Met het weer nog steeds cool, kan het creëren tal van romantische mogelijkheden.
Of waarom niet zweep een huisgemaakte diner bij u – dat is echt je kookt alle door uzelf. Zorg ervoor dat u alle favoriete gerechten van je Valentijn te nemen. En vergeet niet om die speciale romantische accenten toe te voegen – het kaarslicht, de bloemen, de sfeer. Zij kunnen oude hoed zijn, maar ze nooit falen om het hart te raken.
Een ander groot idee is het creëren van een plakboek vol herinneringen, die kunnen bestaan ​​uit foto’s van jullie beiden samen, of van plaatsen die je hebt bezocht samen, of van bijzondere momenten samen gedeeld. Voeg speciale raakt door het ontwerpen van de indeling van de pagina, het toevoegen van versieringen, enzovoort. Dit zal iets jullie beiden kunnen koesteren over en samen te zijn.
Focus op de belangen van uw Valentijnsdag. Ga naar een toneelstuk, of een romantische film of neem haar dansen. Ga naar een exotische locatie die je date altijd al wilde bezoeken. Kortom, zoek een omgeving waar de twee van u kunt gewoon genieten van elkaar.
Wees groots en uniek anders, met alle middelen. Voorstellen om je geliefde onder de zee, in duiken versnelling, of doe het in de lucht door het charteren van een vliegtuig. Of geef hem / haar een handgeschreven gedicht of liefde notitie op een stuk van de oude papyrus, of krijgen gesneden op een stuk graniet.
En de oude favorieten, rode rozen en snoep, behoeft niet te worden pooh-poohed op. Maak het extra speciaal door ze afgeleverd op hun werkplek. Niets werkt zo goed als de wereld te tonen hoe speciaal je valentijn is.

De bovenstaande Valentine ideeën kunnen een geweldige manier om deze speciale dag te vieren. Vergeet niet, het is niet de hoeveelheid geld, maar over de hoeveelheid van het denken die je in uw Valentijnsdag geschenk dat telt. Het gaat om uit te gaan van uw manier om iets doordachte en speciaals te doen, om hen te laten weten hoe belangrijk ze zijn in uw leven dat telt. Een speciaal iemand moet een speciale behandeling. Dus, doen iets speciaals voor de speciale persoon in je leven blijken te zijn vreugdevolle en onvergetelijk voor jullie beiden.

Vakantie Voedsel Gift Baskets
Kerstcadeautjes voor Boyfriend
21ste Gift Ideas
Leuke Ideeën voor Boyfriend
Goede Verjaardag Presents for Friends
Beste romantische geschenken voor mannen
Gepersonaliseerde Gift Baskets
Beste 50-jarig huwelijk Geschenken
5 Year Anniversary Gifts
Spa Gift Baskets
Giften van de Verjaardag voor Papa

Leave a Reply