Verjaardag Cadeaus voor Jongens die alles hebben

Verjaardagen zijn speciale, we weten allemaal dat. Maar wat maakt een verjaardag extra, extra speciaal? Veel van geschenken, familie en vrienden in de buurt, en het hebben van een geweldige tijd. Het vinden van mogelijkheden om de beste verjaardag (nog) geen kan beheersbaar en zo kun je de tijd om de dag door te brengen met familie en / of vrienden. Nu als het gaat om verjaardagsgiften, kan de persoon (of personen) die geacht worden de cadeaus te kopen een beetje ongerust. Na al die jaren, is het mogelijk dat u was vast gegeven de jarige alle mogelijke geschenk dat je kunt vinden. Elektronische gadgets, kleding, parfum, horloges, enz., maar wat nu? Je kunt niet zomaar wou dat iemand met lege handen en kan zeker niet herhalen een geschenk dat je al gaf hem. Nou, laat me je iets vertellen. In de eerste plaats, adem, ontspan. Er is geen reden tot paniek, want je kunt fantastische cadeautjes voor hem, en we zijn hier om u te helpen. Lees gewoon de rest van het artikel en ontdek het zelf.

Mannen die vrouwen Have It All

Verjaardag presenteert is afhankelijk van je relatie met de man, hij kon je beste vriend, vriend, echtgenoot of vader te zijn. Dus als ik je suggesties geven, denk maar aan welke boodschap de gave brengt naar de ontvanger. Anders dan dat, zou ik proberen om de geschenken die niet echt een specifieke aanduiding lijst. Met dat in het achterhoofd, laten we gaan over een aantal geschenken voor de man in je leven.

Stadium Tour for Two
Elke man is in de sport. Laat dat honkbal, basketbal, ijshockey, voetbal, surfen, volleybal, tennis of voetbal. Hij heeft een passie voor sport en dat geeft je een fantastische gelegenheid om hem de gave hij zal houden. Afhankelijk van zijn favoriete sport en dat specifieke stadion in de stad u woonachtig bent in, gift hem een ​​rondleiding. Een gids begeleidt de jarige en je (als je ervoor kiest om op deze tournee te gaan met hem zijn), en je laten zien rond het stadion. Het is echt een ervaring van een mensenleven.

Exploderende Clay Pigeon Doelen
Als hij het soort man die houdt van het buitenleven en kan niet genoeg van krijgen, dan krijgt hij deze kleiduiven doelstellingen is gewoon fantastisch. Je krijgt buizen van 20 doelstellingen (schijven) en het kan echt leuk als hij met zijn mannelijke vrienden en / of fotograferen. Door het gebruik van een lucht geweer of een shotgun, kan de doelen worden geraakt en de kleiduiven zal exploderen in een heldere flits van witte rook en maken echt veel lawaai. Zeer man ding om te doen!

Laadstation
Nu voordat u begint met het krijgen van een idee in je hoofd, laat me dingen duidelijk. Door laadstation bedoel ik een echte laadstation voor zijn elektronische gadgets. Als hij altijd in de weer en kan niet vinden de tijd (of vestigingen) zijn apparaten op te laden, dan is dit laadstation kan van groot nut zijn. Hij kan opladen zijn iPod, iPhone, Bluetooth headset, en Blackberry telefoon op. En kan het station hendel 3 apparaten tegelijk. Is het niet netjes?

Vuurwerk
Ja, het is altijd een waterdicht cadeau voor elke man, op elke leeftijd. U kunt de dichtstbijzijnde vuurwerk winkel of online bestellen. Er zijn een aantal van vuurwerk dat zal kunnen overweldigen. Als u niet zeker weet wat te krijgen, advies in te winnen van iemand die had gekocht hen voor. En als het geschenk wordt geleverd, samen te komen en het licht ’em up! (Zorg ervoor dat uw staat en stad wetten dat toestaan ​​u wel eens licht vuurwerk en precies waar ze zijn toegestaan).

Beer Bucket
Voor onze volgende gift, geven wij u persoonlijk bier emmer. Allereerst moet je een roestvrijstalen emmer; groot formaat. In deze emmer, houdt u 6 van zijn favoriete bier flessen, samen met gastronomische kaas, pretzels, crackers, en gemengde noten. Geloof me, toen hij deze emmer opent, gaat hij worden overgelaten sprakeloos.

Magazine Subscription
De tijdschriften die u kiest voor hem kan worden gevarieerd. Ook hier moet je in gedachten houden wat hij wil. Is hij een fitness-liefhebber? Een voedingsmiddel minnaar? Is muziek zijn passie? Of heeft hij van de Sports Illustrated Swimsuit Edition? Nou, wat zijn voorkeuren zijn, kunt u hem een ​​jaarabonnement. Elke maand zal hij zijn favoriete tijdschrift recht te ontvangen voor de deur. Elke keer als hij de tijdschriften, zal hij aan je denken.

Bartender’s Secret Weapon
Wat ik hier bedoel is dat als je man (vriend, echtgenoot, vriend, oom, vader of collega) houdt van te entertainen en is in het dienen van nieuwe en interessante dranken voor de gasten, dan van een barman receptenboek perfect zal zijn. Er zijn vele kookboeken verkrijgbaar in de winkels en online. Profiteer van deze en hem helpen te gooien fantastische partijen telkens met de hulp van de drankjes kan hij maken.

Moedig zijn Hobbies
Ik weet zeker dat hij moet in iets. Er zou een zo’n hobby die altijd grijpt zijn aandacht. Dit kan alles zijn van vliegen, koken, schilderen, zingen, surfen of muziek. Wat zijn passie is, kan je hem een ​​geschenk dat deze hobby zal aanmoedigen. Bijvoorbeeld, als hij houdt van schilderen, maar heeft niet echt veel tijd gestoken, waarom dan niet cadeau hem alle noodzakelijke tools zoals kwasten, verf en doek. Aan de andere kant, als hij in de muziek, gift hem een ​​drumstel, een gitaar of een saxofoon. Als hij van koken houdt, dan krijg hem ingeschreven in kooklessen en doe mee met hem. Het zal een geweldige manier om wat tijd samen door te brengen.

Maakt niet uit wat geschenken die u kiest voor hem, hij gaat aan het feit dat je zoveel van denken en zorg in te doen houden. Deze gaven vermeld in het artikel helpen weg te nemen al het denken en gewoon laat je de geschenken te vinden, mooi wikkel ze, en aanwezig om de jarige. Oh en doe wensen hem Gelukkige Verjaardag van ons!

Verjaardag Cadeaus voor Jongens die alles hebben
Margarita Gift Basket Ideeën
Goede Romantische Cadeaus voor mannen
Wat is uw geschenk voor de baby deze kerst?
5 Year Anniversary Gift Ideas
One Year Anniversary Cadeaus voor Boyfriend
Family Christmas Gift ideeën uit te wisselen
Romantische Ideeën voor Valentijnsdag
Romantische Cadeaus voor Haar: Unieke Ideeën van de Gift voor Vrouwen
Romantische Cadeaus voor Husband
Cookie Bouquet Ideas

Leave a Reply