Verjaardag Fotoboek Ideeën

Het maken van een fotoboek voor de verjaardag van uw geliefde is een geweldige manier om de herinneringen aan een bijzondere dag te bewaren. Hoewel verjaardagen komen elk jaar en we klikken op veel foto’s, de meeste van de foto’s gewoon wegkwijnen binnenladen. Erger nog, sommige zelfs nog nooit afgedrukt en zijn gewoon opgeslagen in de computer. Het creëren van een aangepaste fotoboek in een mooie lay-out zal u helpen om de prachtige herinneringen aan een verjaardagsfeestje koesteren. Wat meer is, verjaardag fotoboeken maken grote giften voor familie en vrienden. Hoe geweldig het zal zijn denken voor een grootouder van een 1e verjaardag fotoboek van zijn kleinkind te ontvangen. Er zijn vele websites die hun diensten aanbieden in het creëren van een verjaardag fotoboek, als je eenmaal leveren ze met de relevante foto’s. Hoewel dit een heel goed idee, zou het niet beter zijn als u zou kunnen leiden tot uw eigen verjaardag fotoboeken. En het is niet een moeilijke taak helemaal.

Hoe naar Birthday Fotoboeken maken

Hier zijn enkele ideeën over hoe je een foto album te maken voor verjaardagen.

Verjaardag Fotoboek Idee # 1

Dingen nodig

1 vel 18×24 vierkante inch aquarelpapier
Dubbelzijdige tape
Stronghold stoflijm
Schaar
Heerser
Fancy decoratief papier
Universeel mes
Vouwbeen
Grosgrain lint
Fotohoekjes
Mat boord
Potlood

-Procedure-

Om deze verjaardag foto album te maken, moet u de aquarel papier op de werktafel. Met behulp van een liniaal en pen, markeer de punten op een afstand van de 7 inch op de lange zijde. Doen aan de boven en onderkant van het papier. Weer bij de twee bovenste en de onderste punten met een rechte lijn. Met de lijnen een gids, vouw het papier accordeon stijl. Met de schaar, knip de resterende papier, waardoor een ½ inch breedte van het papier aan de linkerkant. Zodra dit is gebeurd, moet u de accordeon stijl gevouwen papier met 90 graden en markeer 5 inch afstanden op. Knip het papier in drie gelijke 5 inch secties.

Plak nu een smalle gedeelte van dubbelzijdige tape op de ½ brede tabblad dat u had afgesneden eerder af. Word lid van de andere twee 5 inch secties van gevouwen papier aan het tabblad. Volgende twee stukken mat board gesneden in de afmetingen van de foto’s. Knip twee stukken van fancy decoratieve papier in dimensies die ½ inch meer dan de mat bord stukken. Plak de decoratieve papier op de mat bord stukken met dubbelzijdig plakband. Zodra dit is gebeurd, de overtollige decoratief papier. Plak dubbelzijdig plakband op de achterkant van de mat bord stukken en plak ze aan de voor-en achterkant van de foto boekpagina’s. Om de pagina’s op de mat boord veilig te stellen, drukt u op het met het bot map. Knip een stuk van de lange grosgrain lint en plak het ene uiteinde van het aan de binnenkant van de achteromslag van het fotoboek met burcht stof lijm. Tenslotte bevestigt u de foto hoeken op de pagina’s van het fotoboek. Zodra de fotohoekjes zijn veilig, dan kunt u de verjaardag van foto’s op elke pagina van het fotoboek. Versieren met pailletten, glitter en voel je vrij om te schrijven over de prachtige herinneringen bevestigd met elke foto.

Verjaardag Fotoboek Idee # 2

Dingen nodig

Mini fotoalbum
Snijmat
Karton
Schaar
Heerser
Fancy decoratief papier
Hobbymesje
Masking tape
Lijmstift
Metallic acrylverf
Mat boord
Potlood

-Procedure-

Om dit te fotoboek te maken, altijd eerst aan de decoratief papier in dezelfde grootte als de mini-foto-album. Nu regelen de verjaardag foto’s in de volgorde waarin u ze wilt monteren op het fotoboek. Snij de kaartvoorraden in dezelfde grootte en vorm als die van de foto. Flip de foto’s om en markeer de vier hoeken van de foto’s in vier kleine driehoeken (dezelfde vorm als fotohoekjes). Maak dezelfde markeringen op het karton. Plaats de kaarten over de decoratief papier en met de gemarkeerde hoeken als gids, maken vier sleuven op het papier. Deze vier sleuven zijn waar de vier hoeken van de foto zal worden ingevoegd. Maak meer spleten als dit om elke pagina van het album boek tegemoet te komen. Breng lijm aan op de achterkant van het decoratief papier en strijk het glad over de albumpagina. Plaats de kaarten en de foto’s in de spleten van de decoratieve papier. Schrijf bijschriften op de kaart voorraad voor de foto’s.

Maak een stencil op een ander karton papier en plaats het op de bovenkant van de foto cover van het boek. Zet de sjabloon op zijn plaats met de plakband en verf de stencil met metallic acrylverf. Als de verf droog is, kunt u de plakband en het stencil. Uw stenciled verjaardag fotoalbum is klaar.

Verjaardag Fotoboek Idee # 3

Een ander groot idee voor het maken van een verjaardag fotoboek is het gebruik van een oud adresboek dat u zou kunnen hebben liggen rond het huis. Neem een ​​oude adresboek en controleer of alle pagina’s zijn intact. Een adresboek met een ringband werkt het beste voor dit project. Spray Paint de pagina’s van het adresboek met acrylverf kleuren en kies een andere kleur voor elke pagina. Zodra de verf droog is, monteer de verjaardag foto’s op het adresboek. Om de omslag van het fotoboek interessanter te maken, sluit u een favoriete verjaardag foto op het met sterke lijm. Lijm vier stukken van satijn lint op de rand van de foto om het een afgewerkte look.

Verjaardag Fotoboek Idee # 4

Heeft u veel oude ansichtkaarten die je nog nooit hebt gebruikt? Waarom dan niet zet hem in een verjaardag fotoboek? Voor deze eenvoudige DIY-project, het verzamelen van 15 tot 20 oude ansichtkaarten en punch twee gaten aan de ene einde van elke postkaart met een perforator. Terwijl het ponsen van de gaten op de ansichtkaarten, zorg ervoor dat de gaten in de ansichtkaarten elkaar af te stemmen. Nu plaats twee bindmiddel ringen in de gaten van de ansichtkaarten, en bevestig uw favoriete verjaardag foto’s op de binnenkant van de ansichtkaarten. De kleurrijke ansichtkaarten maakt een interessante achtergrond voor de verjaardag foto’s.

Dit soort van gepersonaliseerde verjaardag fotoboeken te maken voor een grote herinnering. Terwijl de montage van de foto’s voor een verjaardag fotoboek, kunt u monteren ze volgens de verschillende momenten van het verjaardagsfeestje, zoals het snijden van taart en opening van cadeautjes. Kies foto’s die je het meest en best vertegenwoordigt de geest van de verjaardag.

Verjaardag Ideeën van de Gift voor Hem
Wedding Anniversary Gifts
Verjaardag Cadeaus voor vrienden
Hoe maak je een Wine Gift Basket maken
Romantische Cadeaus voor Husband
Gift Baskets voor mannen
20th Anniversary Gift
Wedding Anniversary Cadeaus voor Ouders
Leuke Valentijnsdag Cadeaus voor Boyfriend
Last-minute Christmas Gifts
5 Year Anniversary Gift Ideas

Leave a Reply