Worst Christmas Gifts

Voor degenen onder u die denken, dat Kerstmis is alles over geld te besteden aan het kopen van geschenken en ze te ontvangen, wel … je hebt gelijk. Echter, als je ook van een tegenstrijdige gedachte, zoals de presentatie van iemand met de slechtste kerstgeschenken ooit, dan heb je gelijk ook. Misschien George Michael, kan ook dit proberen, want iemand brak zijn hart ‘Last Christmas’. Hoe dan ook, ik heb geen een bepaalde reden waarom je moet geven iemand slecht gaven, maar toch, deze gaven zal zeker te maken beeft van het lachen. En is het hele idee van gifting om iemand een goed gevoel. Dus, als een goedkope gift maken een persoon lachen, waarom dan niet? Hier is een overvloed aan vreemde cadeau-ideeën voor jou ontworpen. Behandel ze goed, want je kan zeker niet weggooien hen!

Giften van Kerstmis u moet vermijden kopen

Als je een echt vet vriend (no offense bedoeld), dit is de beste en de gemeenste kerstcadeau. Ik bedoel, het geschenk is goed, maar de gelegenheid zeker niet vragen om een ​​dergelijk geschenk. Hier krijg je een CD van een oefening video, wikkel het echt goed. Het zal leuk om te zien je vriend uit te pakken dit cadeau voor een ‘bespringen humor’ publiek.
Een paar jaar terug, mijn vriend deed dit voor mij. We waren bij een uitwisseling van geschenken, voor de kerst. Zeer gedwee, gleed ze in haar geschenk. Ik opende het, om uit te vinden, dat het een waardeloze gebruikte nietmachine. Een nietmachine is dus niet echt een geschenk dat je verwachten op kerst! Het is misschien niet het ergste, maar het is zeker niet de beste kerstcadeau.
Stuur uw ex-vriendin een tube van haar-verwijderen van crème, dat ook in een decoratieve cadeau mand. Het heeft slaagt nergens op. Dat is het punt!
Als u pas getrouwd, ik ben er zeker van, heb je een lijst met nutteloze, waardeloze gadgets, die je nooit zal gebruiken. Doneer! Doneer! Doneer! Geef ze weg, naar vrienden en familieleden (die nooit toe deed), op deze grote gelegenheid van de eerste kerst samen. En who cares? Tenminste heb je ontdoen van de rommel in het huis.
Proberen om alcohol te stoppen? Weet niet wat te doen met de flessen in het huis? Ik heb een cadeau idee. Het is simpel, geef ze aan een persoon die niet drinkt. Op deze manier de alcohol wordt opgeslagen voor een regenachtige dag! Weet je wat ik bedoel?!
Waarom ga je niet geef uw dochter-in-law twee pond bevroren rundvlees. Misschien is ze wel weten wat te doen met het, omdat je niet kon achterhalen voor een maand! Oh! En zorg ervoor dat het is verpakt in een lint.
Cadeau iemand een 9 volt buis met garantie van een jaar. Het misschien een bizarre gave, maar het is handig, weet je!
Een vooruitzicht op het winnen van loterij geld is altijd goed. Maar wat is het nut als de loterij tickets zijn buiten de staat. Yeah .. geef ze weg.
Als je een echte narcist, omlijsten een foto van jezelf en geef dit cadeau aan vrienden en familie. Ik heb geen idee, hoe zal het duidelijk zijn maar …
Rendieren boxer shorts zijn de schattigste cadeautje, en je moet akkoord gaan met dat. Maar waar gaat hij om ze te dragen, naar het kantoor? Op startpunt: Op een uitje? Nee Dan, hell yeah, des te meer een reden om cadeau hen.

Het hele punt is om de gaven lijken belachelijk hilarisch. Maar ik hop dat u deze humor te nemen aan een goed gevoel, lachen hem uit en laat het daar. (Zalig kerstfeest!)

Goedkope Gift Baskets
Unieke 50-jarig huwelijk Cadeaus
Cookie Bouquet Ideas
Dingen om te maken voor je vriendje
Wat is uw geschenk voor de baby deze kerst?
30e Verjaardag
Goedkope Kerstpakketten
Romantische Ideeën van de Gift
Huidige Ideeën voor Boyfriend
Margarita Gift Basket Ideeën
Candy Bouquet Ideas

Leave a Reply